MHUY 2018 ETKİNLİK
-
Diğer sosyal platformlarda da yayalım,sohbet aralarına sıkıştıralım arkadaşlar.
-
Arkadaşlar CUMARTESİ, PAZAR saat 20.00 da yapalım. Sizler için de uygunsa. Facebook ta gruplarda da paylasalım. Bütün sayfalara yayalım. İki gün üst üste yapalım katılım olursa diğer günler de devam ederiz.
-
@tozkok yenı puan türlerinde hiç alım olmadı. Tahminen P48 olur.
-
@mhd, içinde söyledi: MHUY 2018 ETKİNLİK
Arkadaşlar CUMARTESİ, PAZAR saat 20.00 da yapalım. Sizler için de uygunsa. Facebook ta gruplarda da paylasalım. Bütün sayfalara yayalım. İki gün üst üste yapalım katılım olursa diğer günler de devam ederiz.
@ertugrulbey @karar @can @kd16 @Fernando-Reges @John-Stuart @intermilan @Elinor-Ostrom
-
Etikinlik sesleri duyuyorum . . . Önce bir plan yapılsa daha geniş çaplı kitlelere ulaşılsa , kimler etiketlencekse bunlara karar verilse , haber kanallarından gazete yazarlarından yayın yönetmenlerinden , facebook gruplarından , dersanelerden ve kpss a hocalarından destek alınsa ve ses duyurulacak şekilde etkinlik düzenlense olmaz mı ? Heycanınızı anlıyorum ama artık amatörlükten çıkıp hırsla 15 -20 kişiyle etkinlik yapmaktansa daha geniş çaplı ses getirecek şeyler planlansa daha iyi olmaz mı ?
-
@t-robert-malthus guy’da gazete ilanı verilmişti bence bu yolda denenebilir
-
@t-robert-malthus hocam haklısınız daha geniş çaplı olabilir ama ben ancak bu kadarını yapabildim.
-
+1 Ben de varım yapılacak etkinlikte. Gazete ilanı ve tag satın almak en makul seçenekler görünüyor.
-
Mhuy zaten düşünülen bir kadro, sureci hizlandiralim bakanlik bunu da rafa kaldirmadan ilan twitter etkinligi ne varsa yapalim sayi gercekten iyi cok kisi sinava girer bunu degerlendirelim ben ilanla ilgilenen ilgilenmeyen tum arkadaslarimi organize ederim
-
Gazete ilanı 8200 TL ye verilmişti.Kagit fiyatları zamlaninca ilanın fiyatı da yükselmiştir.cok kişinin destek vermesi gerekir
-
@erhankestevur Bir de güvenilir bir arkadaş gerekli elini taşın altına koyacak..Sonra çiftlik bank olmasın
-
@fernando-reges ben gazetelerle görüşme işini yapmıştım.Para toplanabilirse yine görüşürüm.
-
@erhankestevur İnş hocam burayı sürekli aktif tutarsak sayımız da artacaktır.Özellikle guy bekleyenlerin buraya yöneleceği kanaatindeyim.
-
Arkadaşlar son ilanda yds’nin dahil olduğu puan türünden alım yapılmıştı. Yds ister mi kurum acaba?
-
Arkadaşlar MHUY gelirse çok güzel olacak artık gelsin beya.
-
Uzun zamandır Twitter kullanmıyordum. Sırf bu etkinlik için tekrardan hesap açacağım. +1’de benden gelsin dostlar.
-
@felix-felicis Şu an ki p48'den tek farkı %20 muhasebe yerine %10 yds,%10 muhasebe idi.20 katı çağıran bir kurumun Yds isteyeceğini sanmıyorum
-
@t-robert-malthus hocam siz sgk baslığında mhuy yakında olcak yazmıssınız sınavın aralıkta mı olmasını bekliyosunuz ?
-
@fernando-reges, içinde söyledi: MHUY 2018 ETKİNLİK
@felix-felicis Şu an ki p48'den tek farkı %20 muhasebe yerine %10 yds,%10 muhasebe idi.20 katı çağıran bir kurumun Yds isteyeceğini sanmıyorum
Sağolun hocam inşallah
-
@can @Fernando-Reges @kd16 @John-Stuart ve diğer arkadaşlar nedir düşünceniz Cumartesi ve Pazar yapalım mı etkinlik yapacaksak etıkıtetleyecegımız kişileri belirleyelim. Ve duyurmaya başlayalım.