29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@mehmetemir hocam ben kadastro ve icra mahkemelerinde adli tatil hükümleri uygulanmaz diye biliyorum
-
@kd16 hocam ben genel mantığı söyledim
Kadastro ve icranın baktığı nerdeyse tüm davalar çekişmesiz yargı olduğu için Hmk 103 gereği direk otomatik giriyor. Benim deme amacım genel yargısal olarak adli tatile hepsi tabi..
-
Vergi Hukuku için Nurettin Bilici yeterli mi? yoksa S. Erdurmaz mı tavsiye edersiniz?
-
@mehmetemir teşekkürler hocam.
-
@corleone vergi hukuku için nurettin bilici çok iyi...ancak tvs için kabus...çok karışık anlatılmış,daha şemali ve çok çok ayrıntıya girilmeden özellikle karşılaştırmalı bir şekilde anlatılan kitaplar tercih edilebilir
-
Arkadaşlar genel kültür genel yetenek kısmı için nasıl bi yöntem izliyorsunuz? Toplamda 30 soruluk kısmı ordan geliyor.5 yada 6 yanlış diye hesapladım...fazla mı hesaplamışım
-
@bydaler hocam benim biraz temelim var ben sadece kaldıraç çözerek pekiştirmeyi düşünüyorum. Gerçekten çok güzel bir kitap. Tavsiye ederim herkese...
-
22 aralık askerlik İstanbul . Girdiğim üst sınavları virgüllerle kaciran ben tabi ki idari hakimlik sınavında da değişiklik olmayıp şansızlığıma devam edecektim ️
-
matematikten ne problemleri çıkıyor? havuz-musluk, hız vs..
-
@tyr61, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
22 aralık askerlik İstanbul . Girdiğim üst sınavları virgüllerle kaciran ben tabi ki idari hakimlik sınavında da değişiklik olmayıp şansızlığıma devam edecektim ️
Keşke dilekçe verseydiniz hocam. Ben aralık sonuna kadar beni çağırmayın diye dilekçe verdim. Dikkate almışlar sağolsunlar.
-
@mehmetemir çıkmış sorular kısmı sadece 2012 ve öncesini içeriyor. Acaba 2012 sonrası sorulara telif sebebiyle özgün sorular kısmında mi yer vermiş olabilirler mi?
-
@mehmetemir kaldıraç derken hakimlik sınavı için hazırlanmış gk gy birarada olan soru kitabından mı bahsediyorsınuz hocam
-
@confutatis hocam 2012 sonrası tüm sorular direk ÖSYM yayınlamadığı için soru kitaplarında yer alanlar adaylardan öğrenilen uyarlama yolu ile yapılan sorular.
-
@kd16 evet hocam ondan bahsediyorum.
-
@james-buchanan ya geçmişe bakarsanız çok sormamışlar problem sorusu, sorduklarında ise daha çok musluk veya normal hesaplama sormuşlar..
-
@kaymakam3838 bu kadar ani gelişip bu kadar yakın tarih olacağını düşünmedim. Haberlere konu olduğunda da artık dilekçe için gec kalmıştım. Nasip kısmet izin veriliyor ama tabi allakbullak oluyorsun ders falan olmuyor son bir hafta kala
-
@mehmetemir, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@bydaler hocam benim biraz temelim var ben sadece kaldıraç çözerek pekiştirmeyi düşünüyorum. Gerçekten çok güzel bir kitap. Tavsiye ederim herkese...
Kaldıraç bende de var ancak eski baskı. Yani kitabın vatandaşlık kısmı iş görmez artık ancak tarih türkçeye oradan bakacağım.Hocam sırf vatandaşlık için bu kitabı yeniden almayayım elinizde vatandaşlık soru cevap birşeyler var mıdır ?
Bir de daha önce bir çalışma sitesi yazmıştınız testler vardı bir zahmet tekrar yazar mısınız ? -
@çinkoçaydanlık hocam vatandaşlığın tamamı geçersiz olmadı değişen hükümlere bakın yeter. Ayrıca anayasaya iyi çalıştı iseniz ayrıca vatandaşlığa gerek yok sadece soru çözün yeter.
Bu sitelerde güzel test ve PDF'ler var. Ona bakın:
https:/ /www.hukukdershanesi.com/tag/hukuk-fakultesi-ders-notlari/
https:/ /ekonomihukuk.com/blog/hukuk-ders-notlari/
https:/ /www.kpsshukuk.com
-
-
maalesef elimde direk vatandaşlık ile ilgili test yok. Vatandaşlık zaten genel hukuk bilgisi. Diğer derslere hakim iseniz ayrıca teste ve çalışmaya pek gerek yok..