29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@klckyahilal hocam bence bi kaynak daha edinin notlarınızı dönün ve kaynaktan tekrar çözün son 15 20 güne girdiğimizde komple konu tekrarı ve ezber. benim de dün bitti bu gün silbaştan yeni bi soru bankasıyla tekrara başladım son 20 günü komplr konu tekrarı ve ezbere vereceğim
-
Valiliklerce yapilan duzenleyici islemlere karsi acilan davalara ilk derece mahkemesi olarak Danistay mi gorevli yoksa yerel idari mahkeme mi ?
-
Monopol'ün idari hakimlik soru bankasını alanınız var mı? Her alandan kaçar soru var merak ettim.
-
Monopol'ün idari hakimlik soru bankasını alanınız var mı? Her alandan kaçar soru var merak ettim.
-
@mehmetemir hocam belki ben kazanamam ama iyi niyetli olarak burada elinden geldigince yardimda bulunan sizin; ayrica burada paylasim yapan, yapmayan veya sadece forumu takip eden sizin gibi iyi niyetli ve donanimli dostlarin kazanmasi beni cok mutlu eder
-
@foucault yerel idari mahkeme . mehmet beye sormuşsununuz ama
-
@möözun 300 dolaylarında .
-
@toranj teşekkür ederim
-
@toranj hocam sizi de etiketliyecektim ya cidden gecen soruma da cevap verdiniz hemen valla cok tesekkur ederim forumdaslara da soruyorum tabii etiket hani bildirim gitsin diye sadece
-
@sbf1983 sakın öyle düşünmeyin kime niyet kime kısmet..
Siz aynen devam edin Allah'ın izniyle sizde çok istiyorsunuz olacak inşAllah...Ben sizin ve kardeşlerin emin olun en az kendim kadar kazanmasını istiyorum hepimiz kazanalım hepimiz mutlu olalım inşAllah..
-
@mehmetemir insallah hocam sagolun:) calismaya devam.
-
Mustafa Karadeniz vergi hukuku tvs kitabını kullanan var mı tavsiye eder misiniz ?
-
@toranj mantıklı hocam bende kararsız kaldım tavsiyeniz iyi oldu:)
-
Konsensüs borçlar hukuku içindekiler kısmında sadece 13 başlık var sorular bu başlıklardan geliyorsa tüm kitaba bakmaya gerek var mı sadece onlara baksam yeter mi?
Sağolun şimdiden -
@hakimebircan Hocam bende konsensüs yok ama bildiğim kadarıyla adlı yargı idari yargı dersleri de var içinde. Yani içinde borçlar özelde olabilir haberiniz olsun
-
@hakimebircan bende konsensus var. İdari yargı ve anayasa hukuku ayrı ayrı. Borçlarla medenisini almasını düşünüyorum. Siz memnun kaldınız mı?
-
@mehmetemir ben sadece idari yargı kısmını aldım.borçlar hukukunda çıkmış sorular konularına ayrılmış orada sadece 13 konu var sorular hep o konulardan geliyor kanısına vardım doğru mudur öyleyse tek o konulara bakıyım diye düşündüm
-
@sim konsensüs çıkmış sorular kitabı set halinde satılıyor siz de nasıl tek o dersler var anlamadım aynı kitaptan mı bahsediyoruz emin olamadım
-
@hakimebircan aynen öyle yapın bence de eğer yine sorun olursa borçlar kanununu açıp başlıklara bakabilirsiniz...
-
@mehmetemir tamamdır sağolun