29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Matematikte agirlikli olarak hangi konular cikiyor
-
@emrah16 hocam baktım da daha çok rasyonel sayılar, çember, tam sayılar, üslü sayılar ve benzerlik konusundan çıkmış
-
@mehmetemir hocam ilaveten denklem kurma ve carpanlara ayirma cikabiliyor. Bazi yillar ugrastirici bir iki soruya rastladim.
-
@mehmetemir, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@sosyal yolladım hocam
Mehmet hocam bana da notları gönderebilir misiniz? s.yilmaz_18@hotmail.com
-
@sbf1983 Allah razı olsun..
@Keenlemyekün yolladım hocam..
-
@emrah16 2 ya da 3 tane problem, 1 geometri, köklü sayılar, üslü sayılar, işlem, mutlak değer, bölünebilme, çarpanlara ayırma.
-
Arkadaşlar genel kültür genel yetenek çıkmış sorular ve özgün sorular için mutlaka bunu alın ben çok sevdim çok güzel hazırlamışlar, galiba en ucuz burda:
https:// www. kariyerkitaplari. com/savas-yayinlari-kasim-2018-kaldirac-sadece-hakimlik-sinavi-icin-gy-gk-soru-bankasi-pmu244?gclid=EAIaIQobChMIwqnQlovW3gIVwaSaCh3vKQIaEAQYASABEgLO9_D_BwE
-
3 sayfalık 2016 yılına ait bir vergi hukuku ve TVS öğrenci notu, parasal değerler ve birkaç husus güncel değil bunlar hariç çok güzel bir özet olmuş özellikle vergi hukukunun genel mantığı ve önemli konu başlıklarını öğrenmek için hızlı bir göz gezdirebilirsiniz, yapandan Allah razı olsun:
https://drive.google.com/open?id=1GagumCMpVvlW6nDhNSc7-9vEOjfPlE9b
-
@Mehmetemir hocam monopolun soru bankası konu ayrımına tabi mi yoksa karışık sorular mı?
-
@economist-04692 konu ayrımı yok ders ders ayrılmış sadece..
-
ARKADAŞLAR MEDENİ USULDE BAYA ARKADAŞIMIZ ZORLANMIŞ GERÇEKTEN ZOR VE ÖNEMLİ DERS, BENDE KENDİ NOTUMU PDF HALİNE GETİRİP SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM..
ANLAMADIĞINIZ YER OLURSA BEN 7/24 YARDIMCI OLURUM. İLK 33 SAYFA EN ÖNEMLİ UNUTMAMANIZ GEREKEN HUSUSLAR, SONRAKİ SAYFALAR İSE TESTLERDE KARŞIMA ÇIKAN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONULAR...
ALLAH'IN İZNİYLE SAKIN BIRAKMAYIN, BAŞARACAKSINIZ SON 1.5 AY..
NE OLUR DEVAM EDİN..https://drive.google.com/open?id=1CSyc31jZyKoEn6CRkvMMGwKULOzdh0pN
-
Arkadaşlar testlerde şu soruluyor:
TCK m.43/2 gereği tek fiile birden çok kişiye aynı suçun işlenmesi halinde zincirleme suç hükümleri uygulanır diyor ya işte bunun adı aynı neviden fikri içtima sayılıyor ve zincirleme suç hükümleri uygulanıyor. Bu istisnai bir haldir.
Örneğin hakemin taraftarlara dönüp küfür etmesi.farklı neviden fikri içtima ise bildiğiniz TCK m. 44'teki fikri içtima
-
@mehmetemir, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
rklı neviden fikri içtima ise bildiğiniz TCK m. 44'teki fikri içtima
Mehmet hocam kolay gelsin bi sorum olacak size medeni hukuk dersi ile medeni usul hukuku dersi ayrı mı yani kpss kaynaklarından birinde medeni dersine çalışmak yanlış mı olur ?
-
@sosyal hocam ikisi farklı dersler ve ikiside sınavda çıkacak
-
@mehmetemir ya hocam inşallah bu forumdan arkadaşlarımız hep hakim olur da seviniriz de size daha bir ayrı sevineceğiz haberiniz olsun.
-
Arkadaşlar uluslararası vergi ant.nın yürürlüğe girmesinde aşamalar artık TBMM ve CB değil mi? BK kurulu kalktı ve BK'nın o aşamadaki yetkisini CB mi kullanıyor? BK kararname çıkarıyordu hani? Maliye Bakanlığı falan girmiyor işin içine değil mi?
-
@foucault estağfirullah hocam ne yaptık ki sanki kim olsa yapar.
Ben savcı olmak istiyorum nasip olursa sizler de hakim inşAllah beraber yargıda adalet dağıtırız topluca inşAllah..
-
@mehmetemir hocam bu notlar universitede son sinifta gordugumuz vergi hukuku icin kendi hazirladigim kisa ama öz notlarimi hatirlatti:) anilarim canlandi bir an o kisa notlarla iyi puan alirdim ne gunlerdi:)
-
@sbf1983 ne mutlu size inşAllah vergi birikiminizi bir vergi hakimi olarak kullanmak nasip olur..
-
@mehmetemir insallah, hayirlisi hocam. tesekkur ederim paylasimlariniz icin.