29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@mehmetemir, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
ARKADAŞLAR MEDENİ USULDE BAYA ARKADAŞIMIZ ZORLANMIŞ GERÇEKTEN ZOR VE ÖNEMLİ DERS, BENDE KENDİ NOTUMU PDF HALİNE GETİRİP SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM..
ANLAMADIĞINIZ YER OLURSA BEN 7/24 YARDIMCI OLURUM. İLK 33 SAYFA EN ÖNEMLİ UNUTMAMANIZ GEREKEN HUSUSLAR, SONRAKİ SAYFALAR İSE TESTLERDE KARŞIMA ÇIKAN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONULAR...
ALLAH'IN İZNİYLE SAKIN BIRAKMAYIN, BAŞARACAKSINIZ SON 1.5 AY..
NE OLUR DEVAM EDİN..https://drive.google.com/open?id=1CSyc31jZyKoEn6CRkvMMGwKULOzdh0pN
Arkadaşlar attığım notta tebligat kanununda bilmeniz gereken bir iki yeri de paylaştım aynı şekilde vergi hukukunda ki tebliğ de birkaç farklı husus hariç aynı sistemle işliyor bu yüzden vergi içinde faydalı olur..
-
Selamünaleyküm iyi çalışmalar arkadaşlar.Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin.Hakimim ve monopol arasında kaldım hangisini önerirsiniz
-
@k-33 hocam hakimim kolay monopol orta seviyede zor bence monopol ben monopol çözüyorum
-
@gaye hocam benim bildiğim CB kararname çıkarıp TBMM'ye sunuyor. Anayasa 90 hâlâ değişmedi dolayısıyla TBMM'den yine yetki kanunu alacak.
Ya şu var hocam şuan o kadar ortalık hukuksal karışık ki birçok mevzuatta hâlâ BK yazıyor çoğu konuda.
Size en güzel tavsiye BK gördüğünüz yere CB yazın birçok konuda böyle..Çünkü inanın kafa kalmadı o ki çok şey değişti yetişemiyoruz..
-
@emrah16 olasılık ta sorulmuş bazen
-
Reklam nedeniyle kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar hakimlik kampı son tekrar çözen var mı ?
-
@mehmetemir Evet hocam öyle yapıyorum (bazı durumlar dışında) çoğunlukla BK CB olmuş. yine de çorbaya dönüyor kafam. Sizin kafanız bile karışıyorsa inanın 5 kat fazla karışık benimki Emin olamıyorum.
-
@vamos 2-3 Problem mi?
2016 da 1 tane problem bile yoktu. Çarpanlara ayırma yoktu. -
@suigeneris Tamam siz bakmayabilirsiniz problemlere ve çarpanlara ayırmaya
"Hakim adaylığı şube müdürlüğünü aradım, ilanla ilgili çalışma yokmuş. Mart'ta seçim varmış, sınav Mayıs'ta" diye defaatle yazan arkadaştınız dimi siz? -
@mehmetemir Bende temin ettim bahsettiğin kitabı. Biraz göz gezdirdim. Soruları beğendim. Dili gayet güzel.
-
Arkadaşlar hayırlı geceler...
idare hukukunda konu anlatımı ve testlerde karşıma çıkan önemli sorulabilecek yerleri özellikle son dönem değişikliklerini not aldım işinize çok yarar ama elbette içinde eksik veya hatalı olanda vardır onları da bizle paylaşırsanız sevinirim.
Sadece ilk sayfa ilk cümleler biraz bozuk çıkmış tarayıcıdan bende sonradan farkettim o da şu:" idari faaliyet, toplumun genel ve sürekli ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ve kamu gücü yürütülerek yapılan faaliyetlerdir." hakkınızı helal edin selametle...
https://drive.google.com/open?id=1tol3oWdKfKLKW7Hfij7aXXh47LSh9GTM
-
İleti reklam nedeniyle kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar türkçede hangi konular çıkıyor dilbilgisi falan var mı? Yoksa anlatım bozukluğu yazım noktalama gibi seyler mı çıkıyor
-
@bydaler Türkçede dil bilgisi çıkmıyor. Sözel mantıkta yok. Herşey dahil. Sınava girmemiş insanlara itimat etmeyin. Mesela 3 tane problem 2 tane çarpanlara ayırma yazanlar var. Büyü ile sınav sorularını almış: D
-
@suigeneris dilbilgisi olmaması çok iyianlam kısmına yogunlasalim o zaman
-
@bydaler Kesinlikle.
-
Allah hepimizin yardımcısı olsun zor bir süreç ama ümitvar olacağız insallah
-
Arkadaşlar Monopol İdari soru bankasının ne zaman çıkacağıyla ilgili bilgisi olan var mı? Adli Kamu Hukuku soru bankası ile onun arasında kaldım, adli kamu stokta var. Yakın mıdır çıkması? Kullanıp memnun kalan var mı?
-
Arkadaşlar iyi çalışmalar , not , bilgi, soru , deneme ne varsa paylaşan herkese çok teşekkürler, inşallah gönlümüze göre olur , emeklerimizin karşılığını alırız diyerek 2 sorum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :
1- merkezi yönetim kesin hesap kanunu teklifi, ilgili olduğu mali yılın sonundan başlayarak en geç 6 ay sonra CB tarafından TBMM’ye sünüyor ya ; yani Örneğin 2019 için Aralık’tan geriye doğru son altı ay mı diyor ? Ne diyor
2- KİTLER’i TBMM kanun hükümlerine göre denetliyor değil mi
3-ceza ve anayasa çalıştım henüz, yarın idareye başlıyorum nasipse , günde 4-5 saatle yetişir mi sizce ? Varsa tavsiyeleriniz çok Sevinirm