29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@emrah16 ben bir arayım bulursam atarım..
Hayırlı geceler..
-
@emrah16
Burda makale var hocam Güzelce anlatmış. Bunun dışında bir husus bulamadım.. -
@mehmetemir cok tesekkurler sagolun
-
Arkadaslar deneme hakkında yorum istemiştiniz ben Monopol aldim tümüne bakma fırsatım olmadığı halde alacak arkadaslar bir an once fikre sahip olsun diye yaziyim dedim.Genel anlamda gk gy kismi tam olarak sınav düzeyinde.Kamu hukuku sorulari guzel özenle hazırlanmış belli.ozel hukuk sorularında 1 tık zorlanabilirsiniz olay metinlerine çokça yer verilmiş biraz karmaşık gelebilir ama herkesin zorlanabileceğini düşünerek çözersiniz su kalan zaman zarfında çözülmeli mi bulaşmamalı diyorsanız bence alin faydali bir deneme.Diğer denemeler hakkında fikrim yok vaktim kalmayacak muhtemelen kanunla devam etcem..
-
@olursaolur monopol denemelerini sipariş edeceğim de merak ettiğim bir şey var. Anayasa ve vatandaşlık sorularında eski anayasalardan ve şu asli kurucu iktidar tali kurucu iktidar gibi tırı vırı konulardan soru var mı?
-
@rootofallevil dostum vatandaşlık kısmında genel seyler gelir senin kastettiğin su sanirim sirf soru yazmak icin soru mu yazmışlar? Hayır oyle gelmedi bana mesela genel af kanunu toplantı ve karar yeter sayısı sorulmuş yuksek yargı organları,hukukun asli kaynakları, siyasi parti grubu icim kaç mv gerekli,ohal süresini onaylayan uzatan, siyasi partilerin devlet yardımından faydalanması icin gerekli ülke barajı,mesela öncüller vermiş demis iste hangi anayasalarda başlangıç kısmına yer verilmistir..vs vs ben tam olması gerektiği gibi sorular gördüm
-
@olursaolur tamam hocam o olur sırf soru yazmış olmak için format dışı sorular sorulmasın da bir de tvs soruları var mı?
-
@rootofallevil tvs den de soru sorulmuş ama vergi hukuku kismi kadar soru yok 1 2 tane..sanirim son sınavlarda ağırlıklı soru dağılımını göz önünde bulundurmuş bu denemeyi hazırlayan ekip..tvs den zaten çok genel seyler sorulmuş atıyorum hangisinin matrahi sadece advaloremdir gibi..
-
@olursaolur sağ ol hocam siparişi veriyorum tvs yi nurettin biliciden tamamlarım
-
@rootofallevil o kısmı kısa bir notla halledersin hocam pek sıkıntılı sorular gelmez zaten kolay gelsin
-
Mihenk denemesini çözen tecrübeli arkadaşlardan fikir beyan edebilecek olan var mı? Sınav formatına uygun mu, basit mi ,zor mu?
-
artık girelim sınava konular bitti.
-
Vakıflar genel müdürlğü nereye bağlıydı @Mehmetemir hocam
-
@kemankeşş kültür turizm mi içişleri mi
-
-
@albertcamus teşekkürler :))
-
Misafirhanelerde yer bulabilen var mı
-
Arkadaşlar sınava nerede gireceğimizin ne zaman açıklanacağını bilen var mı?
-
@numerusclauses 1 hafta öncesinden açıklanır hocam . Yüksek ihtimal 24 Aralık olur.
-
@çıkmadıkcandan teşekkür ederim