29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
işinize yarayabilir.
-
@fc-real-gdp adi yazılılarda eksik var ayrıcı ölünceye kadar bakma adi yazılı değil
-
@fc-real-gdp adi yazılıya ömür boyu gelir sözleşmesini ekşe Kayd-i hayala irat
-
**
Arkadaşlar kazandırıcı zamanaşımında araya kötüniyetli zilyet girmişse ondan önceki iyiniyetli zilyedin süresi hesaba katılır mı? Örn 2 yıl iyiniyetli A- 3 yıl kötü niyetli B - 5 yıl iyiniyetli C zilyet olsa C bakımından A’nın süresi de hesaba katılır mı?** -
@fc-real-gdp hocam cok tesekkurler. ben serkan hoca'nin derslerini dinliyorum. borclarda cok zayif oldugum icin kitap yetersiz kaliyor. tasinir bagisini yazili sekle tabi olarak anlatmisti. muvazaa sorularinda kafam karisiyor o yuzden.
-
@kemankeşş anlamadım.
-
@numerusclauses kendisinden önceki iyiniyetlinin süresini kullanır yani 3 yıl sonra kazanır
-
@numerusclauses 5 e tamamla
-
@fc-real-gdp hocam ömür boyu gelir sözleşmesi var o adi yazılı bu eksik
Ölünceye kadar bakma sözleşmesi Sadece resmi yazılı yapılır -
@numerusclauses hocam araya kötü girerse demişsiniz pardon onu tam bilmiyorum @Mehmetemir hocam siz ne dersiniz
-
İhaleler konusu ne konu be..
-
@corleone ihalelere karşı yargı yolu çok önemli ben bekliyorum oradan soru
-
Hangisi danistayin idari gorevi hangisi danistayin yargisal gorevidir sorularini yanls yapiyorum genellikle bununla ilgili bir liste veya tablo var mi
-
@kemankeşş hocam ölünceye kadar gelir sözleşmesi adi yazılı, ölünceye kadar bakım sözleşmesi resmi şekil yazıyor tabloda.
-
@fc-real-gdp tamm hocam ölünceye kadar ömür boyu aynı şey hatlar karıştı
-
@mehmetemir Hangisi danistayin idari gorevi hangisi danistayin yargisal gorevidir sorularini yanls yapiyorum genellikle bununla ilgili bir liste veya tablo var mi
-
@kemankeşş hocam bir de ömür boyu gelir hipotezi var iktisatta
-
@fc-real-gdp aynen taklaya gelmeyelim
-
@fc-real-gdp yaşam boyu ömür boyu ölünceye kadar Allahımmm Modigliani abimize selam olsun
-
Baya aradım internette tek bu bilgi var:
Olağan/ olağanüstü
Zamanaşımından yararlanma şartları bulunan her zilyet aynı şartlara sahip olan önceki zilyedin zilyetlik süresini kendi süresine ekleyebilir...Dolayısıyla araya kötü niyetli kişinin girmesi halinde onu dikkate almaz önceki iyiniyetliyi hesaba katarız diye düşünüyorum...