29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@tardukağan adli için mi idari mi
-
@mehmetemir hocam cok tesekkurler. bu sure ile ilgili tablolar cok faydali oluyor.
-
@gaye estağfurullah görevimiz...
Çok ama çok çok az kaldı hepimiz kazanacaz hepimiz mutlu olacaz inşAllah..
Dayanın..
Değerli hakim ve hakime adayları...
Kazanacaksınız inşAllah...
Dualarımız garibana ses mazluma nefes olmak için çalışan kardeşlere..
-
Arkadaşlar bütçe ile ilgili güncel notu olan var mı?
-
@tardukağan Yeni sınav mı var idari?
-
-
@mehmetemir hocam çok sağolun.
-
@gamzeja Hocam ve arkadaşlar...
Yeni bütçe sürecine ne olur iyi çalışın...
Yüzde 99 Anayasa, İdare veya Maliyeden birinde en az bir soru gelecek diye tahmin ediyorum..
Rabbim zihin açıklığı versin...
-
@mehmetemir sağolun hocam eski bütçe ile pek bir fark yok aslında soru gelirse çoğu kişi yapabilir diye düşünüyorum. Zaten bütçe konusu her zaman sınavlar için soru gelmesi kuvvetli konulardan biri olmuştur.
-
@gamzeja Allah razı olsun..
-
@tardukağan Hocam bu soruya cevap bekliyoruz. Okudum kafam buraya takildi, ders calisamiyorum
-
Kesin hesap kanun teklifi cb mi hazine ve maliye bak. hazirlar ben bunu karistiriyorum. Ben kesin hesap kanun teklifini hazine ve maliye bak. hazirlar ve meclise cb sunar diye okumusum. Tam dogrusu nedir arkadaslar.
-
@sbf1983 tam da dediğiniz gibi, aslında 5018 e göre hazine ve maliye bakanlığı hazırlıyor kesin hesap kanununu
-
@rootofallevil hocam 5018 le cb kararnamelerinde farklilik mi var acaba? Kaymakamlik sinavinda da cikti bu soru ben yanlis yapmistim.
-
@sbf1983 5018 derse hazine ve maliye bakanı, anayasa derse cumhurbaşkanı şıkkını işaretleyin hocam
-
@rootofallevil cok tesekkur ederim hocam.
-
@sbf1983 rica ederim hocam
-
@rootofallevil Şimdiden doldu mu.Vay be...
-
@gaye, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@tardukağan Hocam bu soruya cevap bekliyoruz. Okudum kafam buraya takildi, ders calisamiyorum
hocam burası idari yargı hakimliği forumu ya hani Zaten İdari yapılırsa, Adli kesin yapılmış olur.
Türkiye'de hiçbir şeyi şansa bırakmamak lazım. 29 Aralığa odaklanmak en mantıklısı. Ancak olmazsa, bilgilerinizi taze tutun size tavsiyem.
@mr-aday @ezo -
@rootofallevil, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@sbf1983 5018 derse hazine ve maliye bakanı, anayasa derse cumhurbaşkanı şıkkını işaretleyin hocam
siz gerçekten çok kaliteli bir insansınız. ne güzel verdiğiniz bilgiler ..