29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@mehmetemir hocam çok sağolun güzele benziyor
-
arkadaşlar konsensus deneme çözen var mı ? vergisindeki bazı sorular saçma geldi bana
-
@mehmetemir hocam bir şey soracağım vergi hukukunda mali tatilden sonra süreler 5 gün uzuyor değil mi adli tatilden farklı olarak
-
Hmk dan bir dipnot: Miras sebebiyle istihkak davasına bakan mahkemenin yetkisi kesindir.Terekeden bir mal hakkında istihkak davasına bakan mahkemenin yetkisi kesin değildir.Guzel çeldirici ösym sever;)
-
@esrasrgn evet aynen hocam
-
@olursaolur teşekkür ederim hocam:)
-
@mehmetemir Hocam cok cok tesekkurler. Sag olun
-
@toranj ben aldım hocam çözüyorum. Vergi soruları cidden degişik geldi bana da. Ama iste icimi rahatlatmak için ne varsa çözüyorum artık. Sınav sorularının kalitesi her zaman icin her türlü kitaptan da denemeden de farklı oluyor.
-
@esrasrgn nasıl 5 gün uzuyor 7 gün uzar mali tatilin sona erdiği günü izleyen 5 gün içinde biten kanuni ve idari süre 5.günün mesai bitiminde sona erer
-
@hakime01 hep yanlışım oralardan geliyor eğer sınav öyle olursa üzülürüm:)
-
Son 2 hafta deneme önerisi olarak monopol derim bugün elime ulaştı çok kaliteli sorular sorulmuş
-
@toranj moralinizi bozmayın sınavda daha iyi yaparsınız:) Denemeler bazen sırf zorlamak adına değişik sorular soruyor.
-
@oa80 önceden 7ydi hocam.Sure bitimi mali tatile ya da adli tatile rastlarsa süre mali tatil icin takip eden 5. günü adli tatil icin ise 7.günün mesai saati sonunda biter.
-
@rootofallevil valla hocam ben de beğendim çok da övmek istemiyorum simdi yayınla anlaşmalıyım gibi düşünülür:) bir de Bekir hoca 15 li Tarih denemesi çıkarmış sırf bu sınav icin yeni bir deneme alan çözen öneren varsa bize de fikir olur
-
@olursaolur hocam hala 7.sertkan hocaylada baska hocaylada konustm yanlışlık yapmısız yanlıs anlamısız olayı 7 gun uzar dedi. BİLGİNZ OLSUN
-
@atanamayan cok sagol kardesim ben de 5 diye not almistim hemen düzeltelim o zaman
-
@olursaolur hatta elimde ornek var nasl atıcam ss yi bilmıorm ama
-
@atanamayan foruma foto atma sırası ile
https://ibb.co/d2nw4VH
resimag.com/p1/d23da3f902.jpeg -
justice mali tatil sorularini hep 5 gun olarak cozmus. bi soru degil iki soru degil yani kac soru. anlamadim gitti.
-
İmar Kanunu ve Kıyı Kanunu uyarınca verilen idari para cezalarına karşı görevli yargı kolu adli yargı değil mi?