29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@confutatis @ezo @geneldüğümler @sbf1983 tereddütte düşmüştüm çok teşekkür ediyorum arkadaşlar
-
Ben kurtulusta oturdum ankarayla kurtulustan kizilay tarafina giderken keskin viraj midir nedir bir savururdu ayaktayken ankaray Eski gunlerimi geri verin bana
-
@mminervaa hocam Bizim okul cebeci de idi. Ben dakika tuttum tam Kurtuluş ile Aşti arası normal 10 bazen 12 dakika oluyordu...
-
@sbf1983 aynen hocam hele o Kızılay metrosunda beklerken yukarıdan uzaktan tren ışığı görülür sonra bir anda hızlıca iniverirdi..
Ne güzel günlerdi..
-
Ankara'da yaşayan arkadaşlar benim de bir sorum var.
Çankaya cumhuriyet fen lisesine Kızılay'dan metro ile gidilmesi mümkün müdür ? Veya hangi vasıta ile gitmek gerekir? -
@mehmetemir @sbf1983 bir de “cebeciden kızılay’a yürümek “diye bir şey var..ekşide başlık açmış adamlar:)
-
@mehmetemir çok iyi öyleyse, teşekkür ederim hocam
-
@ugur2428 Dostum aşti metro çıkışına biraz yürüme mesafesi var sanırım,kızılaydan emek 4.caddeye giden dolmuşlar daha yakınından geçiyor olabilir
-
@geneldüğümler hocam ilginiz çok sağolun pek Ankara'yı bilmiyorum Kızılay'dan dolmuşla 4.emek gidip oradan yürüme mesafesinde mi?
-
@geneldüğümler onu yazacaktim hocam da yazmayayim dedim:) cok yurudum kizilayda bir tur atip eve gelirdim. O zaman akilli telefonlar yok mp3 playerlar vardi kulagimda muzik esliginde. 1 gb mi neydi benimki aman ne buyuk kapasite bahsettigim yillar 2001-2007 arasi.
-
Arkadaşlar yüzde 90 çıkabilir tahmin ediyorum:
Memurların;
Yetiştirilme usulu KANUN ile düzenlenir..
Atanma usulü CBK ile düzenlenir...Hayırlı geceler...
-
Cumhurbaşkanı Yargıtay-Sayıştay-Uyuşmazkık Mahkemesi-YSK ya üye seçemez iyi geceler inşallah gönlümüzce olur
-
Başkomutanlık yetkisi TBMM nin manevi varlığına aittir selamlar
-
1982 Anayasına göre kitlerin mali denetimini tbmm yapar. Çıkmış sınav sorusu
-
@ugur2428 Hocam dolmuşun güzergahını tam bilmiyorum ama kızılay güvenparktan kalkıyo dolmuşlar ordan sorarsınız, zaten illaki otobüste/dolmuşta aynı okulda ya da yakın okullarda sınava girecek birileri denk geliyor,elinde jelatini koparılmış şeffaf bir su şisesi olan arkadaşlar bizden biri olucaktır o gün
-
@rootofallevil hocam KİT'lerin mali denetimini TBMM adına Sayıştay yapar...
TBMM, idari denetim yapar sadece kendi...
-
@ak hocam bir taktik var..
CB'nin üye seçemediği yerlerin başsavcılarını CB seçiyor ki Yargıtay ve Sayıştay böyle...
CB'nin üye seçtiği yerlere ise başsavcıları başkası seçiyor örnek Danıştay...
-
MİYAD:Sert çekirdekli haklar Masumiyet karinesi-İşkence yasağı-Yaşam hakkı-Alehte suç ve cezaların geriye yürümemesi- Din,vicdan ve ifade hürriyeti SAYGILAR
-
@ak Teşekkürler hocam sağolun
-
Iyi aksamlar kitler cb kararıyla kuruluyordu değil mi?