29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Adliyeden başvuru için ilk dilekçe yazmamı istediler sizden de alınmış mıydı? Bilgisi olan var mı?
-
Her yerin yogurt yiyisi farkli. ben duzceden simdi verdim 20 dakika ugrastim. Ust yazi yazmalarini bekledim sistemden taratip ust yazi yaziyorlar onunla beraber belgerimi dosyaya koyup binadaki ptt ye verdim. Bana bakanligin sayfasindan basvuru formu da olacakti dediler ben de bu sene yokmus dedim. Oyle gonderelim o zaman sizin evraklari dediler minnetsizce memur arkadaslar:) bu sene basvuru formu var miydi arkadaslar? Ben de suphe ettim kendimden adliye binasinin karmasasinda:)
-
Antalya Adliye'sinden gonderdim bende toplam 1-2 dakika surdu.
-
@cura ösym başvuru belgesi aldılar mı
-
@rorschach159 diploma+transkript sadece.Bir de belge teslim ettiginize dair hazir dilekce var ona isminizi yazip imzaliyorsunuz o kadar.
-
Arkadaşlar biraz önce bizzat Adalet Bakanlığına gidip belgeleri teslim ettim öncelikle şunu söyleyim e-devlet çıktısını sorunsuz bir şekilde kabul ediyorlar onaya gerek yok ve özellikle forumlarda üyelikleriniz varsa lütfen söyleyin her gün aynı soruları cevaplıyoruz sadece fotokopi istiyoruz asıllarını istemiyoruz dediler. Herkesin gönlüne göre olur inşallah
-
@nrpsmf hocam ilanda onaylı örneği diye niçin yazmışsınız deseydin
-
Büyükçekmece savcılık muhabereden de az önce üniversite ya da noter onaylı olacak bu belgeler diye tutturdular :)ne güzel kafalar pırıl pırıl:)
-
@kulfet ne yazikki çok güzel işleyen bi sistemimiz var yani açıkçası bakanlıktaki beyfendi baya yardımcı oldu sağolsun 2 dk sürdü ya da sürmedi işlem keşke bizler gibi diğer illerde ki memurlar da biraz sıkıştırsalar şubeyi en azından hem kendileri bu kadar uğraşmaz hem bizler mağdur olmayız
-
Bursa adliyesine giden var mı
-
Su evraklari sistemden taratip eklemek cok mu zor sanki, bir cok kurum online basvuru ile hallediyor. Gecen sene is mufettisligi icin noter ve kargo parasina halen yanarim listeye girecegimiz bile belli degilken ki giremedik.
-
@nrpsmf çiçeklerim ordaki yerde yapıyorduk değil mi bide.hangi birime gideceğiz
-
@hukuksever ben Mudanya adliyesindeyim ilk gelen de benmişim bu konuyla ilgili.ama yazı gelmiş Ankaradan
-
izmir adliyesinden bilgi verecek olan var mı?
-
Arkadaşlar ne bilgisi istiyorsunuz? Gidip transkript ve diploma veriyorsunuz. Benden onaylı örnek istedi bende üstlerde arkadaşın yazdığını gösterdim tamam o zaman dedi yazıyı düzeltelim dedi evrakları tarattı bi çıktı aldı zarfa koydu götür alt kattaki pttye teslim et barkodu getir dedi bu kadar yani. Barkod nosunun fotoğrafını çektim kontrol ederim diye
-
@bydaler güvenparkın solunda kalıyor hakim adaylığı şubesine teslim ediyosunuz zaten her yere kolaylık olsun diye yazı asmışlar
-
@kulfet aynısını bana yaptılar saçma sapan işler
-
Hocam adliyeye geldim dilekce istediler idari hakimlik basvuru dilekcesi nerden bulabilirim bunu link atabilir misiniz acaba?
-
İstanbul’da noter onayı istemeyen işleri zorlaştırmadan güzelce başvuru alan bir adliye arıyorum artık ülkede uygulama birliği yok herkes kafasına göre ne güzel ya !
-
@economist-04692 ben yazı işleri müdürü ile yazdım el yazısıyla.