29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@olursaolur tamamdır saolun hocam
-
Maliye için herhangi bir kpss kitabı da olur mu?
-
2016 bir önceki idari yargi hakimligi sinav sorulari veya cevaplari forumda nereden bulabilirim?
-
@corleone olur zorlamiyorlar bu bolumleri
-
@emrah16 ikisine de çok iyi diyorlar ama Tensip fiyat olarak daha makul diye biliyorum...
-
@gaye teşekkür ederim
-
Benim okulum uzak oldugu icin mail ile yolladiklari transkripti teslim ettim. Islak imzali degil. Hakim adayligini aradim ve problem degil transkripti bu sekilde kabul ederiz dediler. Fakat simdi kafama takiliyor yine de. Cunku illa bi seyi takmam lazim kafama, baska turlu yasayamam transkriptini bu sekilde yollayan oldu mu baska arkadaslar? Hakim adayligi sorun olmaz dediyse olmaz herhalde degil mi?
-
Jüstice güncel ek 1000 sayfa bitti benim. Başka bitiren var mı? Yorumları alalım:)
-
tüm konuları bitirip tekrara başlayan var mı?
-
elimde savaş yayınları tan tahsin zapatanın 2017 medeni ve 2016 borçlar var işime yarar mı yenisini mi almam lazım değişikliler çok mu?
-
themis ceza 13.baskı var birde değişiklikleri atabilir misiniz?
-
@suigeneris sen yorumla nasil hocam
-
@james-buchanan tam moral bozmalık soru olmuş
-
@suigeneris Kitap nasıl ?
-
bu standartsızlık, herkesin kafasına göre takılması ne zaman bitecek merak ediyorum, nasıl çözülecek merak ediyorum. kimi e-devlet çıktısını kabul ediyor kimi etmiyor. kimi fotokopilere de okuldan aslı gibidir istemiş. anlamadım nasıl çıkacağız bu işten.
-
@sedostmz İşinizi görür yenisini almaya değmez
-
Sanırım idari hakimlik için ilk güncel 10 lu denemeyi monopol Yayınları çıkardı, ilgilenen arkadaşlarıma duyurulur
-
Arkadaşlar iktisatta dörtlü var mı konularda
-
@nizâmülmülk hangisi için dediniz peki medeni borçlarda değişiklik az mı?
-
@ceteris İktisattan dört soru çıkıyor zaten.