29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@bydaler ayri ayri 7 soru
-
@kemankeşş 3 tane hukuk dersi yeterli
-
Arkadaşlar ben sadece hukukun temel kavramları dersini almıştım. Yeterli olur mu bir bilginiz var mı
-
@paragliding dostum bu sınav 84 pundan aşağı kapatmaz ama yinede sen bilirsin ben 2 defa elendim girip girmemekte kararsızdım ama bi umut dedim tekrar gireceğim çok iyi hazırlanmak gerek rakipler çok dişli olacak ama bu sınavlarda tecrübe kazanmakta önemli girmen senin için faydalı olur
-
@ceteris kabul ederler merak etme
-
ben guncelleme ekiyle birlikte justice setini aldim. bir de gecen sene kpss icin aldigim themis soru bankasi var. sinava kadar justice 3 kitabi bitiremem. dediginiz gibi calisma kitabi bu aslinda. bunlara calisirken acip kanun okuyacak vaktim bile kalmiyor. yeterli olacak mi hic bilmiyorum.
-
denemelerde, bölüm denemelerinden bir haber var mı hiç?
-
@ercu Monopol yayınları deneme çıkarmış dostum ben de almayı dusunuyorum
-
@gaye Nası bitiremem günde 200 sayfa okuyamaz mısın? 5 günde güncelleme eki bitiyor zaten.
-
Arkadaşlar foruma yeni katıldım .Gruplarda ve burada dolaştım soru sorup bunaltmamk için ihtiyacım olan bilgiyi aradım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Açıklamalarda lisans mezunu herkesin başvuru yapılacağı söylenmesine rağmen belirli lisans mezunlarının adı söyleniyor
Ben eğitim fakültesi lisans mezunu öğretmenim
İdari hakimlik sınavına başvuru yapabilirmiyim
Hukukla ilgili hiç ders almadım
Cevap veren olursa çok tşk ederim
İyi forumlar -
@yasin42 sadece hukuk fakültesi ve iibf, siyasal mezunlarıyla denkliği olan ekonometri vb. bölümler başvurabiliyor her lisans mezunu değil. Başvuramıyorsunuz hocam
-
daha once yazdim yalniz cevap gelmedi. sinava daha once basvuranlar da yeniden istenilen belgeleri goturecek mi acaba ? bosu bosuna gitmeyelim
-
@varetopilfredo evet gotureceksınız tekrar her sınav ıcın.
-
@fg94, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@yasin42 sadece hukuk fakültesi ve iibf, siyasal mezunlarıyla denkliği olan ekonometri vb. bölümler başvurabiliyor her lisans mezunu değil. Başvuramıyorsunuz hocam
Açıklamada her lisans mezunu yazıyordu da ondan somustum
-
-
@suigeneris bazi alanlara hic hakim degilim, not tutarak calisiyorum. sinava kadar justice seti ancak biter gibi geliyor. borclar ve hmk sifir bende mesela. isim biraz zor o yuzden.
-
Arkadaslar turkce matemetik tarih kismini da boslamamak lazim, sayistay elemesinde 511. olunca anladim onemini. Her test basligina ayni onemi vermeyi dusunuyorum. İyi kotu altyapimiz var; daha disiplinle uzerine eklemek gerekli kanun biraz da ayrintiyla. sinava da iyi konsantre olursak olmayacak degil. Kpss 2018 puanlarim sanirim bosa gidecek. P42 de bu sene 10. yum, digerlerinde 85- 89 lar zaten yetmiyor 10 kisilik ilanlara. Is mufettisligi zaten acilmaz da istihdam uzmanligi da acilacaga benzemiyor bu sene sonuna kadar. Bilemiyorum ben bu sinavi kendi adima son sans olarak goruyorum; kendimi buna gore motive etmeye calisiyorum. Bir de ertelene vergi mufettisligi sinavim var. 35 yasinda degil de bu sene 34 yasinda olmayi cok isterdim. Yaklasik iki ay disimi sıkacagım cunku telafisi olamayacak kendi adima... basarilar dostlar.
-
Monopol kamu hukuku anayasa kısmı hatalar içeriyor mu yoksa bana mı öyle geliyor arkadaşlar?
-
Arkadaşlar inkılap tarih+kültür medeniyet diye 12 soruluk kısım için öneriniz var mı? Tarihin pusulası alıp nerelere önem vermeli tarih derya deniz ve benim kötü
-
Arkadaşlar elimde Anayasa ve İdare için Nohutçu Ağustos 2018 6. Baskı Kaymakamlık Kampı var bunlar iş görür mü yoksa tavsiye edebileceğiniz / destekle dediğiniz başka kaynak var mıdır? Temelim var ama yaklaşık 3 aydır değişiklikleri fazla takip etmedim Anayasada, kitap incelediğim kadarıyla güncel ama çok fazla değişiklik oldu mu ya da kitabı kullanan, memnun kalan var mı rica etsem bi yorumlayabilir misiniz?