29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
arkadaslar borclar ve hmk bende sifir oldugundan hem onlara en bastan calismak hem de diger alanlari tekrar etmek durumundayim. borclarda hangi konulara ozellikle dikkat etmeliyiz? Bu alanda cok zorluyorlar mi? Bi turlu yetismeyecek gibi hissediyorum.
-
HMK bende de sıkıntı. Direkt kanun okunulsa yeter olur mu? Kanun dışına çıkılıyor mu?
-
Sınava ösym üzerinden başvuru yaptım ama belgeleri teslim etmedim istanbuldan başvuru yapacağım 8 kasımda belgeleri adliyeye teslim etmem yeterli mi acaba. Ankaraya gitmesi imkansız çünkü. Bilgisi olan var mı?
-
daha once gıren arkadaslar. sınav sert mi oluyor. kpss x kaç dersiniz. örnek olay verilip asağıdaki 3 soruyu çözünde görelim ahah gibi hareketler var mı .
-
@ak 82 83 o civar bekliyorum
-
@corleone Ben Kodakoğlunun kitabından başladım ama çok vakit kaybediyorum özet bi nottan baksak ne olur acaba?
-
@morand, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
daha once gıren arkadaslar. sınav sert mi oluyor. kpss x kaç dersiniz. örnek olay verilip asağıdaki 3 soruyu çözünde görelim ahah gibi hareketler var mı .
-
Arkadaslar konsensus 2018 soru bankalari is gorur mu ? Yoksa bunlar bile mi eski kaldi artik. Ozellikle borclar medeni ceza icin soruyorum. Digerlerini az cok hallederim eski olmasini anlarim da soru kaynagi olarak is gorseler cok iyi olur
-
@foucault hocam medeni ve borçlarda yıllardır tek tük değişiklik oldu. Ceza genelde ise ön ödeme gibi birkaç husus da değişiklik var. Yani elinizdeki kaynaklar yeterli bu değişikliklere bakarak ve ona göre davranarak elinizdekileri çözün yeni kitap almanıza gerek yok ama aynı durum anayasa idare için geçerli değil onlar baya bir değişti...
-
@mehmetemir evet hocam tam ben de öyle düşündüm. anayasa idarede falan eskidi ama diğerleri iş görür diye düşünmüştüm. çünkü şu kitap piyasasına düşmek istemiyorum. resmen her umudumuzdan birileri paralar kazanıyor...
-
Güvenparkın yanındaki binaya okuldan aldığım transkripti ve mezun olduğuma dair yazıyı teslim ettim, sorun yok.
-
@paretowilfredo evet ustadim zimni olarak ben de onu soylemek istedim aslinda. Yani sinav alani cok iyi biri icin 78 ile de kapatir, alani zayif gy gk si cok iyi icin 85 ile de kapatir anlaminda.
-
sorulduysa kusuruma bakmayin ancak tum sayfalara baktim bilgi bulamadim gozden kacmadiysa
mevzuattan cikardigimiz kanunlarin bazilarinda gecici maddeler var. bunlar okunmali midir? gecmis sinavlarda cikmis midir?
-
Daha Önceden Hakimlik Kampına gıden var mı? çok yararlı olduğunu Söylüyorlar.
-
@varetopilfredo geçici maddeye gore sorulursa ona göre cevap vercez.calisirken cok fazla denk gelmedim öyle bir duruma idari yargıda bir iki yerde var onları da bilelim iyi olur kolay gelsin
-
@varetopilfredo Yok Geçici Maddelere Bakma.
-
Soru bankası olarak külliyat ,konsensus,justice nasıl kullanan var mı ? Hangisi iş görür?
-
Arkadaşlar iktisat konuları sadece makro mikro mu yoksa yandallar da var mı?
-
@rettiger justice çok zor.
-
@eylembilim Hmk ceza ve anayasa kismina cozdum.Anayasa iyi gibi.Hmk ve ceza yerlerde.Hele hele hmk uzak durun sinav formatindan cok uzak moral bozmaktan baska ise yaramiyor.Hmk sinavda kopyala yapistir geliyor.Ama sorular o formatta degil.Ceza is hmk kadar kotu olmasa da kotu.Ceza da ayni sekilde sinav formatindan cok uzak.kulliyatin hic bilmiyorum.Konsensusu cozun zatem cikmis sorular.Hakimim de guzel bir ozgun soru bankasi.Kaliteli sorular var