29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@confutatis aynen hocam adres o şekilde beşevler metroya 5-10 dk uzaklıktaydı yanlış bilmiyorsam
-
Bilgi edinme kanund yer alan düzenlemeye göre Köyler kapsam dışında değil mi yoksa kapsamı içinde mi arkadaşlar
@Mehmetemir @ -
Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Esas Ve Usuller Hakkında Yönetmelik
Madde 2- Bu Yönetmelik; merkezi idare kapsamındaki kamu idareleri ile bunların bağlı, ilgili veya ilişkili kuruluşlarının, köyler hariç olmak üzere mahalli idareler ve bunların bağlı ve ilgili kuruluşları ile birlik veya şirketlerinin, T.C. Merkez Bankası, İMKB ve üniversiteler de dahil olmak üzere kamu tüzel kişiliğini haiz olarak enstitü, teşebbüs, teşekkül, fon ve sair adlarla kurulmuş olan bütün kamu kurum ve kuruluşlarının ve kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının faaliyetlerinde uygulanır.
-
Arkadaşlar aranızda mihenk idari hakimlik denemesi çözen var mı benim netlerim çok kötü geliyor şimdiye kadar monopol soru bankası ve konsensus çıkmış soruları çözdüm çözdüğüm soru tiplerine hiç benzemiyor sorular ya da bana mı öyle geliyor:/
-
@esrasrgn monopol denemelerinin özel hukuk kısmı çok saçma ve gereksiz zorlayıcı sorulardan oluşuyor. Herkes şikayetçi
-
@esrasrgn denemedeki netlere takılmayın. Çözümleri okuyup anlamaya çalışın. Denemelerdeki sorular kadar zor gelmeyecek sınav soruları. Denemeleri eksik kalınan konuları telafi etme maksadıyla çözersek verim alabiliriz kanaatimce.
-
@rootofallevil Her 5 sorudan 2-3 ünü yanlış yaptım. Kanundan fazlasıyla kopuk teoriye yönelik sorular
-
@mr-aday kesinlikle hocam anlaşılmaz ve saçma sorular var mantık ve akıl dışı
-
@mr-aday birden o kadar kötü netim gelince ben boşa mı çalışmışım dedim hocam ama haklısınız çıkmış sorular bile bu kadar zor değildi
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@esrasrgn monopol denemelerinin özel hukuk kısmı çok saçma ve gereksiz zorlayıcı sorulardan oluşuyor. Herkes şikayetçi
@esrasrgn Mihenk denemesi başta olmak üzere Monopol de zorluk düzeyi fazlasıyla yüksek olan denemelerden. Bu yayınlarda gelen netlerden yakınan yalnızca sizler değilsiniz, bu nedenle moral bozmayın. Sınava ne kadar iyimser, moralli girerseniz o kadar iyi
Kolay gelsin. -
@esrasrgn ben de mihenk çözüyorum arkadaşım netlerim evlerden ırak olsun en iyi bildiğim konularda bile yanlış çıkarmışım ama diğer arkadaşlarında dediği gibi denemedeki sonuca takılmamak gerek önemli olan dersler arasındaki geçiş çözümleri sindirebilmek ve eksiklerimizi farketmek
-
çok yanlış yapıyorum diye üzülmeyin, yanlış yapılan soru en çok akılda kalıyor.
-
@esrasrgn Ben de mihenk çözüyorum. Özellikle tarih kısmında ve ceza sorularında (ki cezada iyi olduğumu sanıyordum ta ki mihenkle karşılaşıncaya kadar) baya zorlamışlar . Ayrıca vergi kısmında tvs soruları çok fazla.
-
Themis dershanesinin denemelerini beğendim bence o ayarda çıkar. 2016 da murat , themis ve monopol almıştım ve themis gibi çıkmıştı . 2018 de monopol ve themis aldım . Bence monopol gibi kelime oyunlu çok olacağını düşünmüyorum. Daha net bilgiye dayalı sorular olur . Bu arada 2016 da ilk üçyüze giren bir arkadaş var ise doğru sayısını yazabilir mi , ben 25 e 54 ile 515. olmusum . Acaba yığılma mı oluyor yoksa arada çok fark oluyor mu merak ettim ?
-
@atlas07 teşekkür ederim hocam ümitsizliği bi kenara bırakıyorum o zaman:) kolay gelsin
-
@mminervaa ben de öyle hocam iyiyim dediğim tüm sorularda batırdım dediğiniz gibi moralimizi bozmayalım
-
@sena_25 ceza soruları gerçekten beni de şaşırttı özellikle 1. Denemedekiler çok garipti
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
ilk 300'e girmek için en az kaç gkgy/alan doğrusu yapmak gerekir diye soranlar için bu son idari hakimlik sınav sonucum yardımcı olabilir.
@çıkmadıkcandan hocam yığılma var
-
@fc-real-gdp bu beni rahatlattı biraz ben 80,95 ile 515. Oldum demek ki herkes o arada aşağı yukarı aynı netleri yapıyor .
-
İlk 300 için 25-55 yetebilir ama 24-56 garanti