29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@iibf doğru söylüyosunuz hocam
-
@ezo öyle tabi bahane sunmalarına dahi gerek kalmaz. amin hocam allah herkesin gönlündekini versin
-
@toranj hocam arkadaşlar çok haklı..
Siz rahat olun ne olur son günler geldi bunlar için moral bozmayın ne olur..
Çok emek verdiniz Allah'ın izniyle kazanacaksınız...
-
@mehmetemir inşallah hocam çok teşekkürler insanın aklını kurcalıyor.
-
Arkadaşlar deneme alıp almamakta kararsizim ama alırsam sizce ne almalıyım sınav formatına yakın olan?
-
peki arkadaslar bu alımayanlar bu sebeplerden alınmadıgını nereden bılıyor?yanı su yuzden alınmadın vs dıye bır acıklamamı oluyor??
-
Dostlar medeni hukuktan eşya ağırlıklı mı çıkıyor sorular?
-
@kendinehakime sanırım içerden öğreniyorlar bi şekilde bu işler bu kadar pamuk ipliğine bağlı olmamalı halbuki
-
@görünmez-el kişi daha çok sonra eşya
-
@toranj sağol dostum
-
@olursaolur il idare kurulu il genel meclisi kararı ve çevre şehircilik bakanlığı görüşü içişleri kararı değil miydi
-
@gresham-t hocam çok az gün kaldı yetiştiririm derseniz alın elbette faydası olur.
Ama vakit de nakitte sıkıntılı ise kpsshukuk diye bir site var uygulaması da var harika her dersten deneme ve testler var ordan bakın..Deneme alacam diyorsanız ise monopol ve mihenk zor baya konsensus orta seviye diğerleri hakkında bilgim yok..
-
Burası şampiyonlar ligi burada hataya yer yok geri dönüşü olmayan dakikalara girdik. Fair play çerçevesinde herkese başarılar .
-
Bir dahaki sınav ne zaman olur sızce ?
-
-
Arkadaşlar il genel meclisi,belediye meclisi,Büyükşehir belediye meclisi kararlarının kesinleşmesine açık bi şekilde anlatabilecek var mı kafam karıştı valla.
-
@diriliss hocam buraya tek tek yazsam çok ama çok uzun sürer..
Benim el yazılı not var orda en ince ayrıntısına kadar yazılı ordan bakın derim anlamadığınız yer olursa ben anlatayım tek tek...
-
Büyük ihtimalle şunlardan kesin bir soru var:
Büyük ihtimalle Nükleer Düzenleme kurumu çıkacak bu sene...
Hemen bilmeniz gerekeni yazayım..
Bu yeni kuruldu..
Enerji Bakanlığı ilişkili kuruluş...
5 üyesi var..
Şimdiii tüm Bağımsız idari otoriteler ile ilgili çıkabilecek husus:
Hepsinin üyelik süresinin 4 yil olması..
RTÜK ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu hariç ki (bunları TBMM atar..)
Geri kalan hepsini CB'nin ataması...Ayrıca hepsinde de bir defa daha seçilmek mümkün...
-
@olursaolur dostum sağol da adem nohutçu var aynısı şöyle yazıyor 150 yi aşan yerlerde il idare il genel meclis çevre görüş iç işleri karar diyor
-
Ya bu köy tam olarak nasıl kuruluyor arkadaşlar sağlam bilen birisi yazabilir mi acaba