29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@ir06 yolcu otobüsleri falan devrilmiş bu korkunç bir durum kar tipi kayganlaşan yollar Allah muhafaza etsin
-
@fc-real-gdp hocam sorunuzu tam anlamadım nasıl yani tasarruf?
-
Sınavın hava muhalefeti nedeniyle ertelenme durumu mu var arkadaşlar ?
-
@mirliva her yerde hava çok kötü, Ankara Kayseri yolu ulaşıma kapatılmış mesela, osymyi aramışlar duyuruları takip edin demişler
-
Arkadaşlar deneme çözmek isterseniz yakın eğitimin online denemesi var bakabilirsiniz ben çözdüm sorular fena değil, iyi sayılır .
-
@mehmetemir hocam yani her türlü davadan feragat mümkün tasarruf edebilirim edemem öyle bir ayrım yok
-
@toranj, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@mehmetemir hocam yani her türlü davadan feragat mümkün tasarruf edebilirim edemem öyle bir ayrım yok
Her davadan feragat mumkun degil.Su 4 durumda feragat edilemez:
-Hakimin fiili sebebiyle acilan tazminat davasi
-Ortakligin giderilmesi davasi
-Savcilarin actiklari davalar
-Iflas karari verilmesinden sonra iflas davasi -
Arkadaşlar ilkuzemin deneme sonuçları açıklanmış bu arada bilginiz olsun
-
@cura aslında 5 resmi belgenin sahteliği iddiası için açılan davada da feragat olmaz
ekliyim dedim -
@cura Hocam elinize sağlık...
-
@çıkmadıkcandan, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@cura aslında 5 resmi belgenin sahteliği iddiası için açılan davada da feragat olmaz
ekliyim dedimHizmet tespiti davasini da ekleyebiliriz 6. olarak
-
@sbf1983, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@olursaolur hocam kaymakamlik sayistay kazanan ve halihazirda a grubunda calisan kisiler var ve de hukuk mezunlari, saglam 1500 kisi vardir bence. artik biz de yapabildigimizin en iyisini yapicaz bir nevi en az hata yapan icerde olur. Mesala besiktas, (besiktasliyim bu arada) barcelonayla 10 mac yapsa birini galibiyetle tamamlar suanki kadroyla diyelim. kendi adima o bir galibiyet ihtimali 29 aralik 2018 gunu olur insallah diyorum
Boyle demistim daha once besiktas da kötü bu ara sansim azaliyor
-
Eylülde kaymakamlık
Ekimde sayıştay
Kasımda hakimlik sınavı olsa ya ne güzel olurdu illa yılın son gününe sınav koyacaklar karlı buzlu havalarda -
@cura eyw hocam.
-
@geneldüğümler 100 kişi mi katılmış ben 97. Olmuşum:)
-
@confutatis Hocam idari hakimlik için sanırım 1600 civarı kişi girmiş
-
@geneldüğümler idariye giren 542 kişiymiş sallamışım resmen kusura bakmayın:)
-
@geneldüğümler hocam o kadar kişi girmemiştir bence. türkçe ve matematiğe çözmedim ben, hepsini a şıkkı işaretledim, 2 tanesi doğru çıktı. toplamda 71 doğru ile 55. olmuşum. sınavın en zor kısmı tarihti bu arada.
-
Arkadaşlar ben sonucumu görüntüleyemiyorum. Bembeyaz bir sayfa çıkıyor... aynı sorunu yaşayan var mı? Doğru sayılarım 17 genel kültür/ 62 alan (Adli hakimlik denemesi)
-
Ya varya bu öyle büyük bir müjde tablosu ki..
Ne ararsanız var...
Tam bir muhteşem bir derya...
Mutlaka bakın arkadaşlar...
http:/ /www.kpssvatandaslik.com/idare-hukuku/idari-teskilat-yapisi/turkiye-idari-teskilati/