2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Dostlar Merhaba hepinize. Öncelikle bu zulüm karşısında sessiz kalmaktan yana değilim. ÖSYM kimsenin babasının çiftliği değildir. Şu ekonomi koşullarında bu yaptığı Devlet kudretinden istifade ederek adeta insanları sömürmek ve sabote etmektir. Buna karşı durmak lazım aksi halde KPSS'de 500 TL gibi bir meblağ çıkaracaklar karşımıza. Gidişat bunu gösteriyor.
Durumu haberleştirdim. Dilim döndüğünce maliyetleri, ÖSYM'nin yanlışlarını ve süreci dile getirmeye çalıştım.
bunu da yazın: https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2018/GENEL/MaliDurumveBeklentilerRaporu17082018.pdf
ÖSYM nin 6 ayda 110 milyon tl gideri, 470 milyon geliri var el insaf yahu
-
@paretowilfredo enflasyondan bile daha yüksek oranda zam oldu
-
Parası olan en iyisi ösym 'nin yakasına direkt çeyrek taksın, olmayan da böbreğini taksın. 200 TL'ye bile kendimizi alıştırır hale gelmişiz.
-
@paretowilfredo hocam kaleminize saglik aldim yazının son kısmını. Bu sınava başvuru yapmayacak biri olarak tepki göstermeyi tercih ediyorum herkesten ricam susmayın biz buna bir dur demedikce bunun sonu gelmediği gibi daha da mağdur ediliyoruz. Ben masraf olmasın diye ailemden para almayayım diye tüm ihtiyaclarimi minumum seviyeye indirirken bir sınava bin tlye yakın para harcayamam ki bu haksizliklarin en büyüğü. Sosyal devlet bu değildir. Hepimiz bir şekilde tepkimizi ortaya koymaliyiz.
-
Gören de soruları altın işlemeli sayfalara basıyorlar sanacak! 246 nedir ya 150 TL bile çok bu sınavlara
-
Başvuru yapıp ödemeyi yapmayacağım .
-
belgede göndermek gerekiyor mu? Bide kargo ücreti ödemek istemiyorum.
-
@deu, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@paretowilfredo hocam kaleminize saglik aldim yazının son kısmını. Bu sınava başvuru yapmayacak biri olarak tepki göstermeyi tercih ediyorum herkesten ricam susmayın biz buna bir dur demedikce bunun sonu gelmediği gibi daha da mağdur ediliyoruz. Ben masraf olmasın diye ailemden para almayayım diye tüm ihtiyaclarimi minumum seviyeye indirirken bir sınava bin tlye yakın para harcayamam ki bu haksizliklarin en büyüğü. Sosyal devlet bu değildir. Hepimiz bir şekilde tepkimizi ortaya koymaliyiz.
Estağfurullah dostum. Kesinlikle herkesin bu konuda bir şeyler söylemesi gerek. Özellikle de geçtiğimiz sınavda da ÖSYM'nin sıkıntı yaşattığı arkadaşlar bu süreçte de benzer şekilde Adalet peşinde olmalı. Bu sorun hepimizin, herkesin sorunu. Lütfen hassasiyet gösterelim.
Yazıyı şimdi aşağıdaki hesaplardan paylaşacağız dostlar.
https://twitter.com/tercihiniyapnet
https://twitter.com/TY_WilfPareto
Bu iki hesaptan retweet ederek ve kendiniz de paylaşım yaparak özellikle Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ı ve yakın çevresindeki büyüklerimizi etiketleyerek paylaşın. Ne kadar çok sesimizi duyurursak o kadar geri adım atılma ihtimali olur.
Bunu bugünün sorunu olarak veya salt bu sınavın sorunu olarak değerlendirmeyin dostlar. Bunun daha ağırı geliyor, KPSS. Sıradaki hakimlik ve kaymakamlık sınavı. Yine ÖSYM tarafından yapılacak olan MHUY sınavı. YDS, ALES, DGS tüm bu sınavlarda bu fiyat artışlarını yaşatacak bu kurum bize. O nedenle lütfen hassasiyet gösterin.
Hiçkimse sizin hakkınızı sizden daha iyi müdafaa edemez.Haber linkini tekrar koyuyorum buraya, hadi dostlar.
-
200 tl yi nasıl öderim napcam diye düşünürken 246 yetmedi 396 TL. Sabir ya sabır sınava girmeyin diye herşeyi yapıyorlar. Giremicm bu gidişle
-
246 Lirayı görünce girmeyeyi düşündüm bir an.Bu nedir böyle ayıptır öğrenciyi sömürmek.
-
adam haber yapmış 2 kişi rt yapıyo sadece, arkadaşlar neyi konuşup şikayet ediyoruz biz o zaman? böyle mi duyurcaz sesimizi
-
zenginlik kimin lehine değişirse ona yönelik düzenleme yapılıyor. şuna bakın. zengin olmayan memur bile olamaz demek bu.
-
https://twitter.com/MesutAhlaki/status/1082593057118269441
arkadaşlar twite fav rt atın ve sizde bire twit atın 180 , 200 lira gibi ücretler fazlayken neyse deyip sınavlara giriyoruduk ama 246 lira hiç olmamalı ... kaldıki bir önceki sınavı eline yüzüne bulaştırmış bunca insanın hakkına girmiş ve mağdur etmişken bu rakam kattiyen olmamalı lütfen duyarlılık gösterelim.Saygı sınırları içerisinde tepkimizi belli edelim.
-
Arkadaşlar önünüzde hazır bir haber var. Yapmanız istenilen tek şey devlet büyüklerine etiketleyip paylaşmak. Bu işin sonunda da yine "bize her şey müstahak" demeyelim. Burada isyan ederek bir şeyler değiştiremeyiz. Bu sadece sayıştay sınavına özgü de değil, önümüzde gelecek her sınav için belli ki bu mağduriyeti görcez. Çünkü gördüğümüz şu tablo, gelecek her bir sınav ücretlerinin habercisi. Alt tarafı hazır olan bir haberi paylaşcaksınız ya
-
@rootofallevil bence bu sınavın hakkı max 90 artı 50 lira hocam piiling ve masaj hizmeti olsa fena olmaz en azından deneyimlemiş oluruz
-
Arkadaşlar ekşide de başlığımız açılmış yazar olan arkadaşlar varsa destek olsunlar gündeme taşınsın.
Başlık için;
https://eksisozluk.com/2019-sayistay-denetci-yardimciligi-sinav-ucreti--5900965?nr=true&rf=2019 sayistay denetci yardimciligi sinav ucreti -
@albertcamus Süper olmuş valla. Haber linkini de eklemişler. Sağolsun açan arkadaşımız buralardaysa.
-
@wroclaw bi masaja ihtiyacımız var hocam
-
Cimer'e mesaj atmıştım , aynı cevabı vermişler. Onlara gelişi 246 liraymış anca kurtarıyormuş.Adaylar haricinde başka gelir kaynağı yokmuş ösym'nin..
-
#iibfişsizsayıştaypahalı
Etkinlik luan hocam yetkilileri etiketleyerek saygı sınırları içinde ücretin fazla olduğunu ve indirim istediğimizi belirtelim
Kullanabileceğiniz etiketler
Sn.:
@ziyaselcuk
@RT_Erdogan
@tcbestepe
@halis_aygun
@OSYMbaskanligi