2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@kuznets_12 Verdiğim bilgiler geçeeli dostum. Onaylanıp girildikçe gelecek sonuçlar. Belki mulakatlar iç içe girmesin diye ötelenebilir ama çok kalmadı.
-
@milagros geçerli sebebin varsa, listenin ilerisindeysen geç gidebilirsin
-
@rootofallevil Iskurla arada kalıyorsanız bence kazansanız da gelmeyin. Kurum arada kalanlara karşı nettir. Arada kalıyorsanız almaz.
-
@murakebe yok ben bddk sınavına başvurmamıştım zaten, işkurda asil sayısının yarısı kadar yedek alınıyor ya murakıplığı seçip işkurdan feragat eden olur mu diye merak etmiştim
-
@murakebe hocam bankacilik alani ne zaman aciklanir bir bilginiz var midir?
-
Mülakata giren arkadaşlara bir sorum olacak cevaplarlarsa çok memnun olurum. Kurum içerisinde kıyafet değişebileceğimiz bir yer var mıdır? Diğer türlü dışarda bir yer bulmak lazım
-
@f-hayek Sanki çağırmışlar gibi soruyorum ben de olmazsa cidden yıkım olur bu süreden sonra
-
Geceler geçmiyor
-
@f-hayek kurum icinde nasi hazirlanacaksiniz. O sekilde gorulmeniz bile eksi puan. Bence hazirlanip gidin.
-
Inşallah yarın açıklanır da bu stresten kurtuluruz
-
@kuznets_12 inşallah ona göre süreci bırakacağım artık , bizi en çokta yoran bu muğlaklık değil mi , umarım bugün güzel haberler alırız .
-
@f-hayek Bende direk o moddayim eğer cagirilmazsam benim içinde yıkım olur. Mezun olalı onca yıl geçmiş her defasında bin umut bir hüsran oldu. Bu sefer öyle olmaz inşallah
-
Bugün mülakata giren hukukçu arkadaşlar mülakat hakkında bişeyler yazarsa çok makbule geçer
-
@hafız ben bilişim alanından gireceğim, merak ettiğim şey size sözlüde sorulan sorular yazılı sınavdaki sorulardan mıydı, yoksa daha farklı mı?
-
@vasco17 hocam konu yelpazesi çok geniş olduğu sorular ayrıksı gelmedi bana ama doğrudan yazılı sınav sorularından soru gelmedi
-
Bugün de açıklanmayacak gibi görünüyor
-
@sofuoglu neden ki hocam?
-
@sofuoglu bugünde acıklanmadı
-
@vorgheizer hocam hissiyat ve murakıplığın öğlen vakitlerinde açıklanmasına binaen vaktin de epey geçmesi nedeniyle açıklanmayacağını düşündüm
-
@jesist, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@luckluck tabi hocam yarın mülakatım çıkınca ben de yazarım
@jesist Girdiniz mi acaba mülakata?