2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@sbf1983 hocam murakıplığa başvurmak istiyorum P2 puanım 85 sizce yazılı sınava girmeye hak kazanır mıyım? İngilizcem var, yökdil 85, önerileriniz nelerdir?
-
Arkadaşlar P2 puanım 85 murakıplığa başvurmak istiyorum, gelme şansı nedir sizce?
-
@icav gelme ihtimalu var gecen sene 82.3 gibi bir puanla kapatti basvurup deneyin sansinizi
-
@sacred123 teşekkürler sağolun.
-
@icav hocam yeni gordum kusura bakmayin. arkadaslar cevaplamis zaten.
-
@eomer kardeş anladığım kadarıyla tek bir sınava başvurabiliyorsun. Ya da ben mi yanlış biliyorum?
-
@antepli-27 evet hocam tek bir sınava başvuralabiliyor.
-
Herkes için hayırlı olsun benim en çok beklediğim ilanlardan biriydi ama gel gör ki kendimi sınava tam hazır hissedemiyorum şu 1,5 aylık süreçte ciddi bir tempoda hazırlanıp elimizden geleni yapmaya çalışacağız artık
-
@sbf1983 yok hocam estağfurullah, sınavın klasik olması biraz gözümü korkuttu açıkçası.
-
@icav hocam murakiplik sinavi bence zor bir sinav. Ben girersem yine bddk uzman yrd na girecegim; sebebi ise bir hafta sonra idari hakimlik sinavinin olmasi. Bddk uzman yrd sinavi bir nebze daha kolay muhasebesi falan.isletme mezunu oldugum icin belki yapabilirim. Yoksa idari hakimlik hazirligimdan cok sapmayi dusunmuyorum. Ayri bir calismaya vaktim yok cunku. Komisyonun puani kıt bu aklinizda bulunsun. Tasrada kendi ilimde sgk denetmenligi mi istanbulda bddk uzman yrd mi o da ayri bir sorunsal benim icin:) ankara olsaydi fikrim daha farkli olurdu tabii daha once yasadigim bir yer oldugu icin ailemle.
-
Bilişim alanında b8lgisi olan var mı
-
@sbf1983 peki bankacılık uzman yardımcılığı hakkında bir bilginiz var mı?80 kişi alıyor ve en son kaç puanla kapattığını bulamadım.İİBF mezunuyum ve 84 puanla başvurmak istiyorum ancak tam olarak sınav konularını anlayamadım.Muhasebe de monografi var mı sınav konuları içerisinde?
-
@kurwa hocam sinav icerigini bilemiyorum. Gecen sene bu forumda paylasilmisti sanirim kacla kapattigi. Murakiplik ile bddk uzman yrd arasindadir diye tahmin ediyorum zorluk vs olarak.
-
@eomer Keşke herkes sizin gibi olsa.İngilizcesi sıfır olup yapamayacağını bile bile girip hak gaspedenler var.Diğer kurumlarda da size başarılar.
-
@kurwa İİBF kısmı 30 kişi
-
arkadaşalar merhaba istatistik ekonometri ve sanayi iktisatı çalışmayı düşünüyor musunuz? kaynak var mı?
-
@872 hocam merhaba kaynak listesini sordum girenlerin çoğu tydeki listelenen kitap listesinden bakmışlar sınav için, zaten kitaplar konu kitabı olduğu için özet şeklinde notlar alıp çalışmıştı. Başarılar
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@möözun, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Geçen yıl soruları şu sayfadan itibaren yazılmış.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/914/bddk-murakıplık-uzmanlık-alım-i̇lanı-2017/799?page=40
Yukarıdaki Nisan sorularıymış arkadaşlar. Aşağıdaki linkteki sayfadan itibaren Aralık sınav soruları paylaşılmış.
Dostlar hocam paylasmis gecen seneki nisan ve aralik sinavinin sorularinin oldugu linki. Soran arkadaslara tekrar hatirlatmak istedim. Az cok fikir edinmek adina.
-
@toni-crus benim ingilizcem; yökdil 50 civarı. Geçemedim. Belki fikir verir
-
87 puana bddk uzman gelir mi sizce arkadaşlar?