2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Geçen sene bankacılık uzm yrd giren arkadaşlar varsa öğleden sonraki oturum ne kadar sürüyor sınav ortalama saat kaçta bitiyor bilgi verebilir mi
-
Bizim kpss ye hazırladığımız yıldan 1 yıl önce bir arkadaş sırf Ankara Uzmanlık olsun diye BDDK uzmanı olmuştu. Daha sonra onunla Maliye Uzman Yardımcılığı sınavında karşılaştık. Hayırdır diye sorunca, kurum İstanbul'a taşınıyor demişti. Sonra Maliye sınavını kazandı diye hatırlıyorum acaba ne oldu sonrası meçhul. Acaba kurumda Ankara uzman kadrosu hiç mi kalmadı?
-
@antimülakat Geçen geldiğimde binasının önünden geçtim kardeşim bizim alt mahallede ya yeri, kapatmışlar binayı tamamen yanlış görmedimse. Güzel bir yeri güzel bi binası vardı. Hey gidi.
-
Kurum ve sınav istanbulda sınav diye başvurmayacağım, tüm alanlara yetecek puanım var ama bu kurumu gerçekten çok isteyen olursa diye bir kişi bir kişidir deyip başvuru yapmıyorum
-
@rootofallevil istanbul da murakip olmak taşrada guy olmaktan iyidir . Öyle degil mi
-
@aragorn bence vergi mufettisliginden de iyidir
-
kurum kadrolarının tamamı İstanbul da arkadaşlar ve merkezi Şişli dedir. Ankara da herhangi bir kadrosu yoktur. Finans merkezi tamamlanınca da Avrupa yakasında Anadolu yakasına kurum taşınacaktır. Şuandaki merkezi için konuşursak , oraya görece yakın yerlerde kiralar da 1600-1700 TL den ucuza bulunmaz. Ona göre hesap yapabilirsiniz. Başka şehirlerden istanbulda çalışmak isteyen arkadaşlar için yazdım. Bilginiz olsun.
-
@tezene Bir vesait mesafede uygun fiyatlı konutlar bulunur. Zaten girilebilirse para yönünden sıkıntı çekilmez.
-
@tezene Kira yardımı olduğundan da bahsedilmişti forumda sanki?
-
başvuru dilekçesi haricinde gönderilecek bir belge var mı? ilan metninde göremedim.
-
@mfa6306 yok, imzalayıp gönderiyorsunuz
-
@generalgeneral eyvallah hocam
-
@bluephantom hocam sizin ingilizceniz nasıldı. Ydsniz falan kactı acaba?
-
@872 Fena değil. Kendimi pek yeterli bulmuyorum yalnız. Son girdiğim Yds'de 75 almıştım.
-
@bluephantom benim de 68.75. Umarım çeviride zorluk yaşamayız. Zor değil deniyor ama bakalım.
-
kuruma sadece başvuru dilekçesi mi postalanıyor? başka evrak var mı?
-
@merasim34 kuruma sadece başvuru dilekçesi mi postalanıyor? başka evrav var mı hocam?
-
@yamtar imzali basvuru ciktisi hocam sadece
-
Başvurunun ulaşıp ulaşmadığını sorgulama butonu kayıp mı olmuş, ben mi bulamıyorum...
-
@zapo dünden beri yok, kurumu aramak zorunda kalıyor insan