2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@fablo bu puanlar 08-09.04.2017 tarihinde yapılan sınavın puanları hocam.Bu sınavda:
murakıplık için 900
banka uzm. yard. için 340
uzm. yard. içinse160 kişi çağrılmış.
16 - 17 Aralık 2017'de yapılan sınavda puanlar çok düşmüştü.
Murakıplıkta kontenjan dolmamıştı diye hatırlıyorum. Sınava çağrılan aday sayısı:
Murakıplık için 700 kişi
Bankacılık uzm. yard. için 200 kişi
Uzm. yard içinse 140 kişi çağrılmış.Murakıplık (kontenjan dolmamış) 75,1
Uzm. yard. 86,32
Bankacılık uzm. yard kaçla kapatmış göremedim.@emilsax bankacılık uzm. yard. da 75 ile kapatmıştı.
-
@tiebout ikisine nasıl basvuracaksınız? Sınav günleri ve saatleri çakışıyor.
-
@kunterayata hocam bu araliktan onceki sinav bide aralikta yapmislardi onu sormustum yinede tesekkur ederim.
-
@emilsax Rica ederim hocam. Hayır hocam bunlar Aralık sınavı puanları. Nisan sınavı puanları şöyle:
Murakıplık 83,01385
Bankacılık 82,83939
BDDK 86,89611
Bilişim-1 82,85585
Bilişim-2 83,47181
Hukuk 81,06295 -
@kunterayata farkettim hocam simdi tekrardan tesekkur ederim.
-
Bedelli askerlge basvuran arkadaslar askerlik.bilgisinde ne isaretli yardimci olabilcek arkadas var mi ?
-
Dün yaptığım başvuruda aday başvuru no 21 diyor, bana tuhaflık var gibi geldi . Bu konuda bir fikri olan var mı?
-
@szynp hangi alan için başvurdunuz hocam
-
@merasim34 bddk uzman yrd için başvurdum, acaba puan türüne göre mi başvuru sırası veriyor sistem
-
@generalgeneral Teşekkür ederim.
-
@szynp hocam bende dün bddk uzman yardımcığına başvurdum, bende aday no 4577 gösteriyor
-
@neslihn Sanırım sistem puan türüne göre sıra numarası veriyor, benim puan türüm p40
-
@szynp evet olabilir. Ben p20 ile başvuru yaptım
-
BDDK Uzmanlığa başvurdum aday no 524 p20 puanı 76 ile başvurdum aslında bankacılık uzman da 79du ama içimden bddk uzmanlık geldi
-
Herkese merhaba,''Referans Telefonu Alan Koduyla Beraber 10 Haneli Sayı Olarak Girilmelidir'' diye uyarı veriyor başvuru sayfası.Çözemedim.Yardımcı olabilir misiniz?
-
@kpsssss başına sıfır yazmadan alan kodu ile telefon numarasını bitişik yazıp yeniden deneyin, boşluk bırakmadan.
-
Bugun son gün unutmayın basvuru icin
-
@yorgun çözdüm hocam teşekkür ederim.
-
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. İşletme Finansmanı,Finansal Yönetim dersleri için kaynak önerebilir misiniz?
-
@walterbishop Yargı ya da Murat Yayınlarının işletme kitabı ideal. Zaten fazla soru gelmiyor o alandan.