İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
@desertiger edevletten mezuniyet belgesini indirip direkt yükleyebilirsiniz sisteme.
-
Başvuru numaram 451.. Mülakata kalacak arkadaşlara başarılar diliyorum..
-
Biz bu çıktıyı neden alıyoruz?
-
Başvuru çıktısı iç işleri bakanlığına gönderilmeyecek dimi?
-
@elfcik525 yok hayır.
-
@zapo aynen zapo bence sistemi kapatmalılar artık
-
Fotoğrafı nasıl yaptınızz
-
@ceteris Fotoğrafı painte atıp yukarıdan ya da sağ tuşla tıklayarak boyutlandırı işaretleyin ardından pikseli işaretleyip 600 genişlik 800 yükseklik yapın bunu girdiğinizde değerler oturmayabilir 558 x 800 olabilir ozamanda fotoğrafı kendiniz uzatıp kısaltıp sıkıştırıp boyutunu 600x800 olana kadar deneyin
-
Google play veya appstore dan program bulabilirsiniz ben öyle yaptım
-
@James-Buchanan TEŞEKKÜR EDERİM:)
-
93.59 puanla 196. sırada başvurumu yaptım. Resim görünüyor umarım diplomayı da yüklemişimdir. Başvurusunu düzgünce tamamlayan biri iletişime geçebilir mi ?
-
@giallorosso eğer diploma pdf veya jpg formatında başarılı şekilde yüklendi yazısını gördüysen başvuruyu kaydetmeden önce başvurun geçerli demektir ben pdf olarak yükledim
-
Arkadaşlar kuruma girincr çıkman zor diye birşey duydum konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Muvaffakatname miydi nydi verilmiyomş herhalde -
@mahlaki teşekkürler
-
@sev-ren fotoğrafı mi hangi programdan yaptim
-
91.5 ile başvurdum ancak BTK’nın 90.5 ile kapatmasından sonra burda pek umudum kalmadı açıkcası..
-
arkadaslar bu turnelerden dert yanıyor herkes bu meslekle ilgili. benim merak ettıgım bırsey var turneler her yıl 6 ay gibi mi oluyor ya da belli dönemlerde mesela 3 yılda 6 ay. veya 2 yıl icinde 2 kez turne gibi mi ? @pareto_wilfredo hocam belki sizin bir bilginiz vardır.
-
Siteye girebilen var mı ya bu saattir uğraşıyorum yaa.
-
92'yle kapatır herkes başvurmuş resmen.
-
Ne kadar doğru bi kıyaslama olur bilmiyorum ama btk daki 72. Kişinin puanı belki bir fikir verebilir. Tabi 88 üstü yinede başvursun kesin