2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar kamu ulus ve kanun için hazır not var 20 TL ankara lider kırtasiye isteyenlere kargoyla gönderiyorlar bilginize
-
@duygu55 nerede hocam lider kırtasiye?
-
@felix-felicis @mehmetkvl arkadaşlar iktisat hukuk maliye kpss kaynaklarından çalışın kamu ulus ve kanun içinde ankara lider kırtasiye 20 TL ye not gönderiyor kargoyla her yere.Neden sitem ediyorsunuz anlamadım daha önce ki sayfalarda da pdf halinde notlar var zaten ordan da bakabilirsiniz
-
@onuktekin kök çarşısı varmış orda
-
@onuktekin lider kırtasiye telefon numarası 0312 417 17 66
-
@duygu55 teşekkür ederim hocam.
-
@politics06 başka yapılacak birşey yok hocam.
-
Arkadaşlar bu ilan üzerine gerek face gerekse diğer yerlerden çok paylaşım yapıldı. Elden teslim ettim fakat ordaki görevli başvuru sayısını söylemedi ama aşırı derecede fazla olduğunu söyledi puan olarak şimdiden bile aşırı yuksek kapattığını söyledi daha posta ile gelecekleri saymıyoruz onlar gelince dahada artar dedi.Linç yememek için puanı söylemedi.Ben 86 ile olmayacağı görüşündeyim. Hakkımızda hayırlısı.
-
@sinavparambitti eldeki son kale burasıydı gelir inşallah herkesede
-
@elinor-ostrom hocam akfon Kîtab evinin hazırladığı not
nasıl bilginiz var mı? -
@toni-crus bilgim yok ya alan arkadaşlar vardı onlar cevap verir umarım
-
ilanda gönderilme tarihi esas alınacaktır diyor. yarın göndersem postayı haftaya pazartesi-salı iletilse başvurum kabul olur mu arkadaşlar? normalde başvurmayacaktım fakat vazgeçtim başvurmayı düşünüyorum.
-
@hahamas yolla hocam yolla kabul olur yollama tarihi tutacak zaten, son kale burası aman diyeyim
-
@mehmetkvl sağolun hocam cevabınız için.
-
@toni-crus kanunlar guncel degil. Hatta o kadar guncel degil ki 2016 da degisen hukumleri bile almamış. Ve kitabın üzerinde 2018 yazıyor.
-
@kaimoğlan kardeşim 2 farklı kanun var biri 2016 birisi 2013. Kurum kendi alanıyla alakalı 04.04.2013 olanı istiyor 2016 farklı çünkü
-
@mehmetkvl nasıl 2013 ü istiyor anlayamadım?
-
@mehmetkvl Hocam siz başka bir seyden bahsediyorsunuz galiba? Arkadaş akfonun notunu sormuş ona cevaben söyledim
-
@kaimoğlan he pardon hocam o zaman 04.04.2013 kanunu geçerli bununda 2016da değişen maddeleri var onlar dahil. Orada farklı bir kanunda var ondan bahsediyorsunuz sandım, pardon hocam
-
@kaimoğlan İyi oldu bu içerikten bahsettiğiniz. Zaten ilan gelene kadar 40 tl, ilan geldiğinde ise 60 tl olan bu notu almak hiç içimden gelmemişti. Kanunlardan okuyup hazırlanırız artık.