29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@eren511 borçlardan iki soruyu hiç hatırlamıyorum kafayı yicem ki çıktığımda borçlar ful demiştim kendime
-
Aynen bende de medeni usul de var hocam okumadan mi geçtim diyorum kendimce artık dusunmeme kararı aldım sizde öyle yapın
-
Sadece sınavı kazanabilmek için insanların kendi haklarını aramasına şiddetle tepki vermek hakimlik mesleğiyle ne kadar örtüşür. Hakim olduktan sonra da isterseniz iş yükünüz artmasın diye insanlar dava da açmasınlar. Yakın bir zamanda bir üniversitenin yaptığı sınavda 3 soru iptal edildi ve ben 3 ünü de tahmin ederek bir şekilde doğru yapmıştım;fakat iptal edildi diye diğer sınava giren arkadaşlara hiçbir şey söylemedim. Sonuçta hatalıydı ve orada tahmin yapmak zorunda değillerdi. Adaletli olmak iyidir. En çok ta mesleğinizde lazım olacak.
-
@gaye yani evet iki ayri düzenleme var biraz karisik bir mevzu hocam itiraz edilmiş zaten ösym karar verecek
-
Arkadaşlar şu an sıralama muhabbetleri olsa sadece daha doğru değil mi. Bu grupta hiç kursa giden falan olmadı arkadaş ortamından genel puan durumu nasılmış fikir verecek olan ?
-
Rüyamda mülakata kalmıştım nasıl heyecanlıydım yanılmıyorsam 81.9 ile kapatmıştı ️
-
@fc-real-gdp hocam 1. Maddeden 1 yıl değil alt sınır yok gibi bir sonuc cikarmis arkadaslar itiraz edilmis buna göre de bakalim ne cikacak görelim
-
@rootofallevil Sistemin bizi bir yere götürdüğü falan yok. torpil yapanların hepsinin burnundan fitil fitil geldi. Bu yüzden benim içim rahat istediğiniz kadar torpil yapabilirsiniz :)))))
-
@mühlet yani orayi acmasi gerekiyordu talep var mı yok mu gibi
-
@pecheur kesinlikle katiliyorum size adalet birgun herkese lazim olur
-
Sıralama listesi ne durumda arkadaşlar
-
@hakeriaa evet yok mu yeni duyumlar ekletmek isteyenler ? keşke bi 150yi görebilseydik
-
Arkadaşlar şu 76 ile kapatır diyen sayfa neydi ismi
-
Arkadaşlar sınav soruları telefondan bakınca tam çıkmıyor ne yapmam lazım
-
hadi arkadaşlar 80 doğru ve altıda yazsın ki listeden az çok anlayabilelim
-
@hakeriaa ekran döndürmeyi aç arkadaşım
-
@kubra111, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@hakeriaa ekran döndürmeyi aç arkadaşım
Hocam denedim ama yine olmuyor
-
@hakeriaa o zaman bir fikrim yok malesef
-
@sikilaccisamatha. Hocam dolaysız vergi sorusunda bende sürekli olmasıdır şıkkını işaretledim sizin gibi düşündüğüm için.Ancak daha sonra düşündüğümde hangisi dolaysız vergilerin ortak özelliğidir demiyor soru bu yüzden cevap doğru gibi.Objektif bir dolaysız vergi varsa tabi o zaman cevap hiçbiri olur internette araştırdım kurumlar vergisine objektif diyen bir kaç site var oda çok net değil
-
@kubra111 Hocam beni 22 52 olarak ekleyin. Alandan 3-4 soruyu kesinlikle hatirlayamiyorum. Alan neti belki artabilir ama artasa da 1 soru artar en fazla diye dusunuyorum.