29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Kurtuluş kanıtı getiren sorulmuştu? Adam çalıştıran olarak yaptım
-
Ceza hukukunda fiil teşkil etmez sorusu ile ilgili refleksli cevap tuzak olarak düşündüm ve tehdit ile senet imzalama olan şıkkı işaretledim, cezada değil borçlar hukuku korkutma nedeni arasında değerlendirilir gibi bir çıkarım yaptım. Sınav anında böyle kurguladım.
-
@arpad mirasbırakanın borçları, cenaze giderleri, terekenin mühürlenmesi ve yazımı giderleri, mirasbırakan ile birlikte yaşayan ve onun tarafından bakılan kimselerin üç aylık geçim giderleri terekeden indirilir
-
hsk sorusunun cevabı neydi
-
Arkadaşlar futbolculara ödenen ikramiyeler sorusu da güzeldi ama cevap neydi
-
@nopainnogain, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Arkadaşlar futbolculara ödenen ikramiyeler sorusu da güzeldi ama cevap neydi
Ücret
-
Terkini naptınız?? Ben mahallisine devredebilir dedim. Aksini demeyin yüreğimi yakmayın
-
Arkadaşlar geçmiş olsun umarım emekleriniz karşılığını alırsınız.
-
@marshallist kuruyemiş sorusu 32 olacaktı
-
@ezo bende onu dedim baskası olsa bile bu saatten sonra sıkma canını
-
@epikür konuyla ilgili olursa alınan vergiler geri verilir yaptım
-
@mülki O soru 34 hocam. Fındık 6 tl çıkıyor
-
@ceteris ben o soruyu çözdüm 34
-
Bi hocaya sordum cevap devredilebilir olacak
-
@dnztrkn Şıklarda ücret var mıydı? Arızi, serbest meslek, sermaye iradı gibi şıklar vardı ama hepsini anımsayamadım.
-
@mülki bildigimiz 3 bilinmeyenli denlem. Yok etme methoduyla 100gr x1 14.5 100 gr x2 13.5 100gr x3 6tl . 14.5+13.5+6 =34 yapıyor. (Hangisi hangi kuruyemis idi hatırlayamadım o yüzden x1 x2 x3)
-
@kml hocam şıklar
Gayrimenkul sermaye iradı
Ticari kazanç
Serbest meslek kazancı
Ücret
Arızi kazanç -
Arkadaşlar 55 -25 mülakata kalabilir mi
-
@kml Vardı hocam.. Ben ilk başta ücret yaptım sonra prim her zaman olmuyor diye arızıye çevirdim.
-
@ezo daha önce verilen vergiler geri alınabilir terkinde. cevap o şıktı.