29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@öğrenci hangisi doğru?
-
@öğrenci futbolculara ödenen ve sağlanan her türlü menfeat ücrettir diye biliyorum o yüzden ücret yaptım
-
@kml Ücretmiş cevabı..
-
@muzgor 200 kişi alsalar kalırdı ama bunda tahmin etmek daha zor.
-
İl özel idaresinin feshimi vardı tam soruyu hatırlayamadım ama danıştay demiştim
-
@kml ücret vardı. Olmasi lazim
-
@fc-real-gdp afet tarihinden önceki vergilendirme dönemlerine ait olup afet tarihine kadar ödenmiş vergi borçları ve vergi cezaları terkin kapsamına girmemekte, ancak afet tarihinden önce tahakkuk edip henüz ödenmemiş veya ödeme süresi gelmemiş vergiler terkin kapsamına girmektedir dolayısıyla ödenmiş vergilerin geri alınması söz konusu değil
-
@kml zor mu diyorsun hocam
-
Tarih boyunca dil olarak rusça’dan etkilenmiş miyiz ?
-
@Ceteris @Marshallist aynen 3 bilinmeyenli denklem, her bir karışım 600 gramdı ve bize her bir karışımın bir kısmı verilmişti, 3. bilinmeyeni kendimiz ekleyecektik. 1. karışımın fiyatı 28, 2. karışımın fiyatı 33, 3. karışımın fiyatı 35 idi, 3 bilinmeyenli denklem şeklinde taraf tarafa toplayınca 600 gram ceviz, 600 gram fındık ve 600 gram badem yani toplamda 1800 gram kuruyemişin toplamı 96 tl oluyordu. 4. paketin yani 600 gram kuruyemişin fiyatı ise 96/3= 32 liraydı.
-
Hazine ve Maliye Bakanlığının Tebliğine karşı nereye itiraz edilir?
-
@maxmin Kiril alfabesi hocam ben de o soruya rusya demiştim sınav heyecanıyla
-
@marshallist yürütmeyi durdurmaya itirazı soruyordu vergi dava dairesi kurulu yaptım
-
Hazine ve maliye bakanlığı tebliğine karşı açılan davada yürütmenin durdurulması kararına karşı hangi yerde itiraz yapılır ?
Vergi Dava Daireleri kurulu yaptım
-
@mülki Aynen budur.
-
@ezo Bakanlık kararlarına karşı Danıstay ,yönetmelik ve khk'lara karşı Aym diye aklımda kalmış ben Danıştay Daireleri dedim.(Dava daireleri kurulu temyiz için diye biliyorum)
-
@marshallist ben o detayı kaçırmışım benimki yanlış o zaman, atlı kovalıyor gibi çözdüm soruları
-
25ķök3 cevabından emin miyiz arkadaşlar
-
Sulh/feragat ortak özelliklerinden değildir
- tasarruf yapabileceği olması
- dava sona erene kadar yapılması
- şarta bağlı yapılabilmesi
Sadece dava sona erene kadar dedim
-
@maxmin ortak özellik olanları soruyordu