29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@ceteris ben yanlış biliyormuşum demek.
-
@mülki evet Hocam karışım eksik verilmişti ben oradaki 600 gr olayını şaşırtmaca diye düşündüm.Verilenlere göre ortalama böyle çıkıyor ama sizin dediğiniz de mantıklı.Ösym yine yaptı yapacağını
-
tahminlerinize göre kaçla kapatır? baraj kaç olur yani?
-
@fc-real-gdp estağfurullah hocam karıştırmış olabilirsiniz heyecanla. Ben de o soruda oranları karıştırdım normalde 1/3 olması gereken oranı 1/4 olarak anımsayıp o şıkkı işaretlemiştim ama yanlış malesef
-
Sinavdan sonra herkesin kendi cevaplarını dogru cevaplamış gibi yazmasına da hasta oluyorum
-
@nopainnogain bir kenarını ben 5kök3 buldum sadece abcd cevresini soruyorsa 20kök3 ama baska bir detay var herhalde 25kok3 diyor arkadaslar
-
@marshallist bir kenarı uzundu 10 kök 3 diğer 3 kenar ile toplayınca 25 kök üç yapıyor.
-
@arpad hocam eskenar dortgende nasil 1 kenar daha uzun oluyor?
-
@marshallist haklısınız eğer 600 gr. dikkate alınmazsa 34 çıkyor, benim ilk cevabım da oydu 600 gram yazısını farketmemiştim. Süre artınca tekrar döndüm bu soruya, anca öyle farkettim. İnşallah diğer sorularınız doğrudur ve başarılı olursunuz.
-
Genel af ile kamu davası düşer tazminat davası nolur bu sorunun cevabı da sürpriz olabilir
-
@arpad eşkenar üçgenin bir kenarını buldum ve şekle göre 6 tane o kenardan ediyordu dörtgenin çevresi cevabı 30 kök 3 buldum yok mu başka böyle yapan
-
@marshallist eşkenarı sormuyordu kardeşim büyük olanı soruyordu. Tabanı uzun olan.
-
@arpad sağlık olsun
-
@nopainnogain tazminat devam eder dedim cevabı biliyor musunuz?
-
@ezo hayır ne yaptığımı dahi hatırlamıyorum
-
@nopainnogain sadece kamu davasi düşer dedim ben. Aslinda kamu davasi duser ile giderleri istemeyi sececektim öyle şık yoktu
-
@marshallist giderleri isteyemezmiş hocam baktım şimdi ıyiki yokmuş:)
-
İdarede idari işlemle alakalı soru vardı öncüller sarih / birel falandı hatırlayan var mı
-
@marshallist evet ben de öyle düşünerek Bölge idare dedim.
"Bakanlıkların düzenleyici işlemlerine karşı Danıştayda dava açılır." Kaldirildi. Ulke çapında uygulanacak düzenleyici işlemlere Danistay olur. diye değiştirilmişti. Ve Bakanlıkların düzenleyici işlemlerine karşı Danıştay'da dava açılmayacakti.
Ama sorudaki Tebliğin ülke çapında uygulanacak bir düzenleme mi yoksa Bakanlık düzenleyici işlemi mi afalladım 🤪 -
@maxmin inşai/subjektif olması lazım