29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@minikistan, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha arkadasin 3 yıl cevabına istinaden yazdığı kanunda magdur yabancı ise diyor ve bu tck soru tck imiydi Allah aşkına? Bir soru pesinde degilim 85 dogrum var en kotu 84 olur ama dogru olanı anlatmaya çalışıyorum
Doğruda alımınız nedir Benim şu an 26 56 gibi duruyor
-
@sikilaccisamatha, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha arkadasin 3 yıl cevabına istinaden yazdığı kanunda magdur yabancı ise diyor ve bu tck soru tck imiydi Allah aşkına? Bir soru pesinde degilim 85 dogrum var en kotu 84 olur ama dogru olanı anlatmaya çalışıyorum
Doğruda alımınız nedir Benim şu an 26 56 gibi duruyor
1 yıl sorusunu Yanlış Kabul edersek eğer o doğruysa 26 57
-
İlgili kanunda geçici tutuklama kısmına baktığınızda TCK'ya atıf yaptığını görürsünüz. Atıf yapılan yerde de en az 3 yıl ifadesi var. Bu arada soruyu ben de yanlış yaptım.
-
@sikilaccisamatha 23 e 62 suan 3 matematik sorusunu ne yaptigimi hatirlayamadim yanlis saydim +3 +2 +1 olabilir
-
CEZAÎ KONULARDA
ULUSLARARASI ADLÎ İŞ BİRLİĞİ KANUNU ile ilgili bir soruydu yani tck ile ilgisi yoktu diye hatırlıyorum. Kânunun hiç bir yerin de 3 yıl diye ifade yok( hiç bir yerinde ) özellikle tarattım -
@sikilaccisamatha 23 e 62 suan 3 matematik sorusunu ne yaptigimi hatirlayamadim yanlis saydim +3 +2 +1 olabilir
Hocam Maşallah Kısmetse Mülakatta sınız hayırlı olsun inşallah ben de Mülakatta kalmaya hak kazanırım
-
@pecheur ne kadar konussak bos osym de son söz hayırlısı bundan sonrası gecici tutuklama diye hatirlamiyorum soruyu bekleyip gorcez️
-
@sikilaccisamatha bir yıl doğru ise benimde 57 ama zor ihtimal hocam
-
@kemankeşş, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha bir yıl doğru ise benimde 57 ama zor ihtimal hocam
Ben de onu diyorum Keşke bir yıl doğru olsa Ama maalesef 3 yıl doğru gibi görünüyor
-
@ordubalık-valsi bende aynı fikirdeyim alıntı yapılmıştır falan yok soruda direkt kanun adı vermiş justice çözenler bilir orda bu kanundan sorular vardı
-
Bende bir yıl yaptım. Soruda geçici tutuklama yazdığına eminim. Baktım themis ceza hukuku kitabımdan çalışırkende altını çizmişim. Geçici tutuklama için türk yasalarına göre aşağı sımırı 3 yıl olan bir ceza işediğine dair hakkında kuvvetli şüphe bulunan kişi geçici olarak tutuklanabilir diyor. Hatta ilgili devletin isteği olmadan.
-
@sikilaccisamatha insallah idari yargıda cok iyi calısanlar var ve cogu burada yazmıyor sessiz kalan kısım korkutuyor beni
-
@sikilaccisamatha insallah idari yargıda cok iyi calısanlar var ve cogu burada yazmıyor sessiz kalan kısım korkutuyor beni
Yok be çalışmayanlar umursamıyor yazmıyor asıl. Çalışanlar dertlenip yazıyorlar rahat ol. Çoğu burda
-
@misirabbas sorudan eminseniz olabilir ben farklı hatırlıyordum
-
@misirabbas hocam kaç kişiyiz acaba bırada
-
@ordubalık-valsi hocam soruda geçici tutuklama yazıyordu çok eminim ben de 3 yıl ifadesi göremedim kanunda ama tck ye atıf yapmış madde 14 ondan dolayı 3 yıl diyorum. Geçici tutuklama demiyorsa soruda 1 yıl diyenler haklı
-
@fc-real-gdp yanlışı soruyordu değil mi o? ben öyle hatırlıyorum
-
Kardes adli işbirliği kanununda tck 12.maddesinin3.fıkrasının a bendindeki suclara gecici tutulama olur diyo, tck 12 ye bakın oradada 3 yıl diyo yani cevap kesin 3 yıl
-
Soruda tırnak icinde gecici tutuklama diyodu kesinlikle
-
Bugün geçti çarbyı beklemk zor olacak off