29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@mr-aday hocam hangi soruyu kastediyorsunuz anlamadım.
-
62 ye 23 kazanır mı arkadaslar
-
@tekin24, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
imkansiz en az 95 net lazim
-
@cura, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@tekin24, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
imkansiz en az 95 net lazim
Hahahaha sesli güldüm
-
Geri verme sorusu
-
@cura hocam her zamanki gibi troller bastı. 60 üstü alan netleri havada uçuşmaya başladı.
-
Dalga mı geciyosun kardes
-
@fc-real-gdp marjinal fayda öncüllü
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@cura hocam her zamanki gibi troller bastı. 60 üstü alan netleri havada uçuşmaya başladı.
Bisey sorduk insan gibi ne trolündenbahsediyosun guzelce cevap verebilirsin
-
@kafdağınınarkası aynen kanun maddesi açık ve net ve kanunda istisnai bir durum demiyor .başkanlık olan yerlerde başkan grup müdürü veya müdüre yetkisini bırakabilir diyor birde maliye bakanlığı'nın genel tebliğine göre büyük mükellefler daire başkanlığın bahsediliyor kanun maddesinde ise direk başkanlık olan yerlerde diye geçiyor ki maliye bakanlığı iş bölümü olarak sadece büyük mükellefler demiş(yani kanun maddesi tam olarak uygulansa tüm vergi dairesi başkanlıklarında uygulanmak zorunda ) , davalarda bile hakimler genel tebliğleri dikkata almıyor sadece kanun maddesine bakıyorlar genel tebliğin bağlayıcılık hükmü yok ki Danıştay'da açılıyor davası anayasa mahkemesinde değil .
-
@mr-aday hocam doğruyu soruyordu lakin burda yazılanları okuyunca kafası çorba gibi oluyor insanın. yani burda yazılan ile sınavdan çıkanı karıştırıyorsun sonra.
-
@fc-real-gdp artan marjinal fayda diyordu ama 1.öncül o yanlış olmayacak mıydı
-
@tekin24 hocam koyu lacivert takım elbise ve bordo kravat hazırlayın şimdiden, yoksa temin edin.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@tekin24 hocam koyu lacivert takım elbise ve bordo kravat hazırlayın şimdiden, yoksa temin edin.
Tesekkur ederim kardes ama ben trol için yazmadım asla iki sınavdır yrım puanla kacırdıgım için psikolojim bozuldu
-
@mr-aday hocam u(x) = x² idi, m(u) = 2x yapar. x = üretim miktarı diyordu. üretim artınca marjinal fayda artar bu durumda.
-
@fc-real-gdp hatırlayamadım soruyu yanlış herhalde benim.
-
@sikilaccisamatha hocam bu cevaplara göre benim cezadan yanlışım yok. Ama üzgünüm ki doğru değil. Geçici tutuklama 3 yıl. Gözlerimle kanunu okumasam inanırdım. Ben de 1 yıl yaptım. Ayrıca 6.maddedeki soru da tartışmalı
-
@sikilaccisamatha hocam gkgy maşallah
-
@sikilaccisamatha 62 23 çok var sanırım . ben de öyle bekliyorum ve bu yüzden korkuyorum
-
@fc-real-gdp trollemek degil amacım gercegi yazdım tabi siz istediginize inanabilirsiniz