29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@tekin24 aynı dogrulardayız
-
Sübjektif - şart ayrımı belli olmadı değil mi hala
-
@mr-aday şart yaptım hocam ama inşai de varmış
-
@toranj, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha hocam gkgy maşallah
Eyw sayistayda gk 15 gy 9 toplam 24 tu burda tarih daha iyi gelecek gibi
-
@sikilaccisamatha insallah mülakata kalırız netlerden ne kadar emek verdiginiz belli
-
@sikilaccisamatha allah arttırsın:)
-
@minikistan, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha insallah mülakata kalırız netlerden ne kadar emek verdiginiz belli
Acikcasi sayistaydan sonra hakimlige pek calismadim bikac defa hmuk okudum bide ceza kanunu.ama genel olarak bi birikim var bunun icin zamaninfa emek verdigim doğrudur.Allah hayirlisiyla nasip etsin tek dilegim bu
-
@kemankeşş ben inşai ve şart dedim ama tartışmalar sürüyor
-
Bugün daha soruların açıklanma şansı var mı arkadaşlar yoksa çarşambayı mı bekleyeceğiz
-
bu yd kararına itiraz sorusu vardı cevabı neydi ve tam olarak neyi soruyordu? bim'in yd itiraz kararına itiraz mı yoksa yd kararına itiraz mı?
-
alandan kemiksiz 17 yanlış çıktı sağdan soldan 5 tane daha eklesen 22-23 yanlıs eder .
gy gk den de 5 yanlıs var .
toplamda 28 yanlışla bana müsade arkadaşlar .
aylarca sayfa çevirmeden sınava girip +70 yapmak teselli oldu .
başka sefere artık . -
@mr-aday, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
bu yd kararına itiraz sorusu vardı cevabı neydi ve tam olarak neyi soruyordu? bim'in yd itiraz kararına itiraz mı yoksa yd kararına itiraz mı?
Doğru secenegi soruyordu ve yd kararina itiraz uzerine verilen karar kesindir secenegi dogru cevaptı
-
Vasiyetname alacaklısı mı vasiyetname borçlusu mu ?
-
@sikilaccisamatha süre geçtikçe doğru yaptıklarımı unutuyorum. bi vergi iyi benim diğerlerini unutmaya başladım. vergide de tartışmalı olan vd müdürü - başkan , ve sadece ikmalen tarhiyatta gecikme faizi doğruysa firesiz olacak inşallah.
-
@yakup-cemil vasiyet borçları hocam cevap
-
@rootofallevil emin misiniz dostum. Ben de böyle yaptım ama yanlış kabul etmiştim
-
@mr-aday dostum ben de pek emin değilim ama hata düzeltmede gecikme faizinin hesanlandığıyla ilgili hem Danıştay kararları var Hem de vergi dairesinde düzeltmelerde gecikme faizi yer alıyor.
-
@yakup-cemil kanundan bakabilirsiniz cevabınız doğru
-
@hakimikaymakam, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@mr-aday dostum ben de pek emin değilim ama hata düzeltmede gecikme faizinin hesanlandığıyla ilgili hem Danıştay kararları var Hem de vergi dairesinde düzeltmelerde gecikme faizi yer alıyor.
Hata duzeltme de gecikme faizi hesaplanmiyor aksini iddia ediyorsaniz kanuni dayanaginizi ogrenebilir miyim belki ben yanlis biliyorumdur
-
@mr-aday subjektif insai olma sansi yok mu? tartismalar sart ve insai ve salt sart etrafinda mi donuyor hocam? subjektif insai diyen de cok kisi vardi sanirim.