İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@pawnex insallah hocam. hepimizin hakkinda hayirlisi.
-
@rootofallevil ona nasi bakiyoruz
-
p20 den kimse başvurmayacak mı? konuşan hiç yok
-
@tugrulkocer ben başvuracağım ama gelmez gibi puanım 89,27 branş sıralamam 240
-
@tugrulkocer bende 2017 puanı ile 94,9 ile başvuracam. Sıralama 21
-
@tugrulkocer p20 branş sıralamam 42 inşallah bişeyler olur
-
bende p40 dan başvurmayı düşünüyorum. hadi arkdaşlar herkes puan türünü ve sıralamasını yazsın liste oluşturalım. bana katılım az gibi geldi bu gruba girince
-
@kubra111 p40 2018 94,37 branş sıralaması 6
-
2017 p40 89,54 sıralama 40
-
Hadi arkadaşlar p20 p15 falan da yazsın toplu bir liste oluşturalım herkesin fikri olussun az cok
-
@kubra111 Hocam harikasiniz valla:) ellerinize saglik. burada da bir liste cikartacaksiniz. benim p40 88. umudum yok pek ama.
-
@gaye ne demek asıl burda daha cok ihtiyaç var bir fikir için ama arkadaşlar yardımcı olmuyor :))
-
@kubra111 P15 95.17 sıralama 15
-
P20 benim de. Sıralama iyi şükür..
-
iktisat p15 87.7 sıralama 300. şansı olur mu?
-
@kbra1212 p40 puanın 2018 puanı mıdır?
-
Sevgili arkadaşlar herkese selamlar. Bazı forumdaşlar istihdam uzmanlığına başvuru yqpqcağımı biliyordu ve bu konuda da onlarla bilgi paylaşımım olmuştu. Bugün aldığım güzel haberle birlikte en çok istediğim mesleklerden biri olan istihdam uzmanlığına başvurmama kararı aldım. P40 puan türünde 100 tam puanla olan bir rakibiniz artık yok. İnşaallah bir arkadaşımız daha mülakat tecrübesi yaşayacak belki de bu mesleğe adım atacak. Herkese iyi geceler dilerim.
-
@ilkhedefsgk hayırlı olsun hocam hangi kurum oldu
-
@sgkemekcisi, içinde söyledi: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
@ilkhedefsgk hayırlı olsun hocam hangi kurum oldu
Zaten çalışıyordum. Kurumumda pozisyon değişikliği oldu. Sorumluluk bilinciyle bu ilana başvurmayacagım
-
@ilkhedefsgk hayırlı olsun hocam