İMMİB 22 Personel Alım İlanı
-
-
@tahsin989 kaç puanla başvurdunuz uzm1 e ? kaçla kapatır acaba ben 81 ile başvurdum
-
@dzndr Teşekkür ederim.
-
@zual 84.6 puan benim de.
-
@tahsin989 uzm1 dolup uzm3 de iktisat vs den alıyordu, orası boş kalırsa ne yaparlar acaba keşke uzm1 e basvuranları değerlendirseler öyle bir durumda ama sanmıyorum
-
@dzndr Listeye bakınca bir an iyimser oldum ama hakkımızda hayırlısı olsun diyelim.
-
@zual Mantıklı bir öneride bulundunuz.Fakat İstanbul(immib) tüm bölümlerden yeterli başvuruyu alacaktır.
-
arkadaslar kurumu aradım suanda belgeler kontrol ediliyor haftaya sarkabilir dendi
-
@desertiger Bilgi paylaşımınız için teşekkürler,bu muhtemel gecikme başvuru yoğunluğunu da gösteriyor sanırım.
Sizce listeler belli olduktan kaç gün sonra mülakat gerçekleşir? -
@tahsin989 hocam rahat olunuz,size kesin gelecektir ve ben düşük kapatacağına eminim..Tabii yanıladabilirim
-
@akademili Hepimiz için hayırlısı olsun,çoğumuz benzer tecrübeler yaşıyoruz,umarım severek yapacağımız işlerimiz olsun.
-
@akademili 84.6 puana nasil kesin gelir diyebilirsin ki. benimde 84.5 puanım var hicde oyle kesin olmadigini düsünüyorum. orta anadolu ihracatci birlikleri 86 ile kapatmisken
-
@desertiger puan tahminlerimde bu zamana kadar pek yanılmadım..Yorumumda da zaten yanılabileceğimi de söyledim..Dert edinecek bir şey yok..
-
@akademili Siz kaçtan ve hangisi için başvurdunuz?
-
Arkadaşlar idari memur maaş ortalaması ne kadar bilen varmı ?
-
@isko61 istanbulda olanlar ortalama 5 bin civarı diyorlar. diğer yerlerdeki ihracatçı birliklerinde guydan biraz düşük sanırım.
-
@hahamas idari memur maaşı o kadarı buluyor mu cidden ?
-
@isko61 Bu soruya karşılık 2. sayfada güzel bir bilgi var.
-
@the-kaymakam öyle diyolar ben bilmiyorum.
-
brüttür o hocam 3500--3750 kadardır o da istanbul da evi olan için iyidir dışarıdan gelen çok barınamaz