TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

İdari hakimlik sınavı mülakat süreci

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    i̇dari hakimlik sınavı mülakat süreci
    135
    1040
    221661
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • ehss
      ehss @av.alper Son düzenleyen:

@av-alper justicenin ânayasa idare iyuk birazda vergi kısmını beğendim ben gerisi çok gereksiz okudukça işin içinden çıkamıyorsun gereksiz ağırlaştırılmış kafa bulandırıyor

A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • M
        mrbalik Son düzenleyen:

Merhabalar arkadaşlar, idari yargıdan da adli yargıdan da kazananları tebrik edeirm. Ben her ikisinden de girmiştim ama idariyi daha çok istiyorum mülakat sonucu adli oldu. Belki bilgi sahibi olan vardır adli yargıdan idari yargıya geçişle ilgili tecrübesi duyduğu herhangi bir şey olan var mı? Hatta sözgelimi bu yıl idari alımı yapılsa adli stajı devam ederken ona girip kazansam nasıl bakılır? Lütfen bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • A
          av.alper @mrbalik Son düzenleyen:

@mrbalik asla mumkun degil uzgunum. Bakanliktan teyit ettik bu bilgiyi bu sebeple bir arkadasim sadece adliyi kazanmisti mulakata girmedi mumkun olmadigini ogrendigi icin. Idariye hazirlanacak

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • A
            av.alper @ehss Son düzenleyen:

@ehss cok sagolun justice yorumlari icin. Sizler hangi kitaplari oneriyorsunuz ogretici sinav duzeyinde

• A
              av.alper @ehss Son düzenleyen:

@ehss ayrica idariyi cok istiyorum bende ama calisiyorum o yuzden her ikisini kazanmanin zoe oldugunu dusunuyorum sizce mumkunmudur. Ayrica soyle yuzeyselde olsa idariyi denemedim demek de istemiyorum. Guzel ogretici kisa kaynak varmidir tavsiye edebileceğiniz. Ilk defa girecegim sinava mezuniyetim uzerinden baya gecti o yuzden siatemden cok uzagim sizlerden ogrendiklerimle baslayacagim

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • M
                mrbalik @av.alper Son düzenleyen:

@av-alper ben ikisini de kazandım size kaynaklarla ilgili detaylı bilgi yazarım buraya, şu an pek aklım üstümde değil:) bakanlıktan şu bilgiyi de teyit ettiniz mi adli mülakatı geçip gitmeyen sonradan idari mülakatta nasıl karşılanır? Tuhaf bir süreç arkadaşınız iyisini yapmış

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • A
                  av.alper @mrbalik Son düzenleyen:

@mrbalik zor hatta imkansiza yakin gibi duruyor hakkinizda hayirlisi olsun. Tavsiyelerinizi onerileriniz bekliyorum

• E
                    ert1234 Yasaklı Son düzenleyen:

Ben de 556. Olmuştum idari yargı da ne ağlamıştım be 2018 de mezun oldum pes etmek yok yapabildiğimi gördüm inşallah İdari yargı sınavı gelir de ben de kazanan arkadaşlar gibi sevinirim bizlere de nasip etsin rabbim

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • I
                      idarhakim Son düzenleyen:

Mülakatı kazananların hukukçu ağırlıklı olduğu söyleniyor. Eğer bu doğruysa iibf sbf mezunu arkadaşlar olarak bence hiç girmeyelim bu sınava. Maceradan başka hiç birşey değil bu. 215 iibf 85 hukukçunun mülakata girdiği yerde 100 kişinin çoğunu hukukçulardan dolduruyorsanız bence ilanı da verirken bizi hiç almayın o zaman bu sınava.
                      Yazık gerçekten.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • ?
                        Eski Kullanıcı @FC Real GDP Son düzenleyen:

@FC-Real-GDP Azmin vücut bulmuş halisin kardeşim, fazlasıyla hakettin. Tebrik ederim.

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • Y
                          yigit06 @Mehmetemir Son düzenleyen:

@Mehmetemir hangi fakülteden mezunsunuz ve kpss 'den kaç aldınız acaba ? Tebrik ederim hayırlı olmasını temenni ederim

Mehmetemir 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • H
                            hozan Son düzenleyen:

Arkadaşlar kazanan herkesi tebrik ederim benimde çok şükür idari oldu ibf mezunuyum.Kazananlar ile ilgili bir grup form var mı bildiğiniz acaba süreç takibi ve bilgilendirme için.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                            • Mehmetemir
                              Mehmetemir @yigit06 Son düzenleyen:

@yigit06 Ankara hocam...
                              Kpss'ye girmedim...

Allah, sürecin sonunda tüm kardeşlerimizin yüzünün güldüğü sınav sonucunu herkese nasip etsin İnşAllah...
                              Dualar tüm kardeşlerimiz için...

• F
                                FC Real GDP @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@mülki kardeşim çok sağ ol, seni de en yakın kaymakam adaylığı sınavında nihai listede görmek dilek ve temennisi ile.

Ancak fikirdir varlığın, gerisi et ve kemiktir bir yığın.

Shady1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • Shady1
                                  Shady1 @FC Real GDP Son düzenleyen:

@FC-Real-GDP Dostum Hayirli Olsun çok sevindim adına, Allah Meslekte muvaffak olmani nasip etsin 😎

Sinav BaşMüfettişi

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • F
                                    FC Real GDP @Shady1 Son düzenleyen:

@Shady1 hocam çok sağ olun iyi dilekleriniz için.

Ancak fikirdir varlığın, gerisi et ve kemiktir bir yığın.

kendinehakime 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • kendinehakime
                                      kendinehakime @FC Real GDP Son düzenleyen:

@FC-Real-GDP, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci

@Shady1 hocam çok sağ olun iyi dilekleriniz için.

Çok tebrık eıdyorum, sızı de merak edıyorduk :)Darısı bu yıl basımıza .

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                      • U
                                        ulubey @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime tesekkur ederiz. Umarim gonlunuzce olur insallah .

• K
                                          Kenan Son düzenleyen:

Kayıtlar başlamış arkadaşlar

443444

• I
                                            idariyargıusul @ert1234 Son düzenleyen:

@ert1234 idari yargı sıralama 303. banada o azimden gönderirmisiniz

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 47
                                            • 48
                                            • 49
                                            • 50
                                            • 51
                                            • 52
                                            • 49 / 52
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti