2019 Hakim Yardımcılığı
-
@ecem Otomatikmen idariyide içine almak zorunda Hatta 150-200 bandında olacaktır. 3 yıllık bir süreç söz konusu çünkü. Bakanlık bu hesaplara girecektir. Ona Göre İdariyide açmak gerekecek diye düşünüyorum.
-
@suigeneris ben de sizin gibi düşünüyorum ama çokda umutlanmak istemiyorum. En kısa sürede açıklama yapılırda daha rahat çalışırız
-
@ecem mhuy da bilmiyordum kalktığını o da benim eskide kalmışlığım olsun
-
@ecem 31 Martta Yerel sseçimler var. Seçimlerden sonra Herşey Çok Berrak olur. İlanda Gelecekse eğer Oda seçimlerden sonra gelir.
-
@suigeneris Inşallah idari de vardır içinde:) Ona göre keşke net olsa da bir umut hazırlansak ..
-
@kaymakamiye Hakimlik yardımcılığı Bol alım Yaptıracak inşallah.
Lakin 31 mart yerel seçimler nasıl etkiler göreceğiz. Zaten Şubat Sonuna Doğru herşey Berraklaşır. -
Borçlar hukuku için Ali Sakincinin kitabının iyi olduğundan bahsediliyor ben ilk defa duydum. Bu kitaptan çalışan var mı?
-
@ecem themisin hocası Ali hoca. Kitabı bende yoktu ama arkadaşlarımdan baktım gayet güzel. Bende onun eskiden kalma bir notu vardı ordan çalıştım. Gayet yeterli bi not, 80 sayfalık:) ulaşabilirseniz o not da çok kaliteli. Ama eminim kitabı da iyidir.
-
@1umut aslında benim en iyi olduğum alandı sınava hazırlanmaya geç başlayınca nasıl olsa yaparım düşüncesinden borçlara gerekli özeni göstermediğimden en güvendiğim alandan hüsran yaşadım. Teşekkür ederim. Ayrıca sizi tebrik ederim kazanmıştınız darısı mülakata diyelim 2016 sınavında kazanamamıstınız o süreçte konuşmuştuk gruptan hatırlıyorum sizi çok sevindim kazanmanıza darısı bana diyorum Siz sanırım o sınavdan sonra bırakmayanlardansınız mülakattan sonra güzel haberlerinizi mutlaka paylaşın bizimle şans ve dua sizinle olsun
-
@ecem ya hocam ne kadar duygulandim yazdiklarinizdanAllah razi olsun cok tesekkur ederim. Rabbim bu mutlulugu yasamayi bu sinava emek veren herkese nasip etsin insallah. Hakimlik cok istedigim ve encok hayalini kurdugum meslek. Onceki sinavi sinirdan kaybetmistim, 2yil ilanin yolunu gozledim. Sukurler olsun rabbim kazanmayi nasip etti. Insallah bir sonraki sinavda siz de bu mutlulugu yasarsiniz. Ve nihai mutluluk da mulakati kazanmak olur insallah Borclar gibi guvendigimiz anlanlari arada bir okumak gerekiyor, sinav zamani el ayak karisiyor vakit gelemeyebiliyor. Ben de idare iyuk calismaktan borclari boslamistim. Ama ali hocanin notunu iki kez okudum. Ilan yokken sanki kitap okur gibi okumak en iyisi aslinda:) notu cok iyi. Belki fotokopicilerde veya themiste vardir. Notu o kadar iyi olan birinin kitabi da iyidir diye dusunuyorum ama yine de kefil olamam. Her sey gönlünüzce olsun
-
@suigeneris nerden kesin oluyor hocam idari de var mı inşallah doğrudur.
-
Arkadaşlar düşmanlarınızı tanıyın. Bu kişi ve ekibi "hocayız" diyerek, her dönem her sınav açılacakmış gibi kurs açarak, fahiş fiyatlardan kitaplar satarak sizlerin üzerinden geçinen, zengin olan kişiler.Sizlerin durumunu umursamaksızın fotokopi konusunda da sizleri aleni tehdit edecek kadar özgüven sahibiler. Bu ve bunun gibilere prim verip kazandırmayın arkadaşlar. Gerçekten en basit ve hafif tabiri ile şu şekilde bir yazı yazabilmek ayıptır.Bir gencin geleceği ile oynamayı övünç kaynağı olarak paylaşmak ise hangi vicdana sığar bilmiyorum....
-
@albertcamus Kim bunlar dostum? Tabelası "temiz" olanlar mı?
-
@paretowilfredo ta kendileri hocam
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Hakim Yardımcılığı
@albertcamus Kim bunlar dostum? Tabelası "temiz" olanlar mı?
Sayfanın en tepesinde reklamı çıkanlar sanırım .
-
Nohutcu kitaplarindan bu tarafa dönecektim ki görünen bu tarafın da pek farkı yokmus
-
@albertcamus Bu Linkleri Yüzlerce / Binlerce Kişi açıp yararlanıyor. Cezası Bir kişiye yansıyor. Kitap linki paylaştı diye dava açılmış şaka gibi ya..
-
@kendinehakime Hocam bizim reklam anlaşmamız işin açığı sorubankası ile. Bizim anlaşmış olduğumuz süreçte onlar da onlarla çalışmaya başladı sanıyorum. Yoksa bu yaklaşım kabul edilemez hiçbir şekilde. Ne demek bir gencin hayatıyla oynamak üzerine bir tehditte bulunmak?
-
@suigeneris Gözünü para hırsı bürümek hocam başka bişy değil bu
-
Valla dostlar sbf/iibfli bir araya gelse kitap yazmaz belki ama notun alasini cikartip birbiriyle paylasir, soru bankasinin da alasini yapar mevcut piyasadaki cogu sorubankasindan da iyisini yapar. Bu sefer de bizim kitaptan alinti yapmis derler.