TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 Hakim Yardımcılığı

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    2019 hakim yardımcılığı
    72
    503
    96113
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      Suigeneris @ecem Son düzenleyen:

@ecem Otomatikmen idariyide içine almak zorunda Hatta 150-200 bandında olacaktır. 3 yıllık bir süreç söz konusu çünkü. Bakanlık bu hesaplara girecektir. Ona Göre İdariyide açmak gerekecek diye düşünüyorum.

"Vicdan yoksa, bilgi ruha sadece zarar verir."

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • E
        ecem @Suigeneris Son düzenleyen:

@suigeneris ben de sizin gibi düşünüyorum ama çokda umutlanmak istemiyorum. En kısa sürede açıklama yapılırda daha rahat çalışırız

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • T
          tyr61 Yasaklı @ecem Son düzenleyen:

@ecem mhuy da bilmiyordum kalktığını o da benim eskide kalmışlığım olsun 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • S
            Suigeneris @ecem Son düzenleyen:

@ecem 31 Martta Yerel sseçimler var. Seçimlerden sonra Herşey Çok Berrak olur. İlanda Gelecekse eğer Oda seçimlerden sonra gelir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • K
              kaymakamiye @Suigeneris Son düzenleyen:

@suigeneris Inşallah idari de vardır içinde:) Ona göre keşke net olsa da bir umut hazırlansak ..

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • S
                Suigeneris @kaymakamiye Son düzenleyen:

@kaymakamiye Hakimlik yardımcılığı Bol alım Yaptıracak inşallah.
                Lakin 31 mart yerel seçimler nasıl etkiler göreceğiz. Zaten Şubat Sonuna Doğru herşey Berraklaşır.

• E
                  ecem Son düzenleyen:

Borçlar hukuku için Ali Sakincinin kitabının iyi olduğundan bahsediliyor ben ilk defa duydum. Bu kitaptan çalışan var mı?

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • 1
                    1umut @ecem Son düzenleyen: 1umut

@ecem themisin hocası Ali hoca. Kitabı bende yoktu ama arkadaşlarımdan baktım gayet güzel. Bende onun eskiden kalma bir notu vardı ordan çalıştım. Gayet yeterli bi not, 80 sayfalık:) ulaşabilirseniz o not da çok kaliteli. Ama eminim kitabı da iyidir.

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • E
                      ecem @1umut Son düzenleyen:

@1umut aslında benim en iyi olduğum alandı sınava hazırlanmaya geç başlayınca nasıl olsa yaparım düşüncesinden borçlara gerekli özeni göstermediğimden en güvendiğim alandan hüsran yaşadım. Teşekkür ederim. Ayrıca sizi tebrik ederim kazanmıştınız darısı mülakata diyelim 😊 2016 sınavında kazanamamıstınız o süreçte konuşmuştuk gruptan hatırlıyorum sizi çok sevindim kazanmanıza darısı bana diyorum 🙏🏻 Siz sanırım o sınavdan sonra bırakmayanlardansınız mülakattan sonra güzel haberlerinizi mutlaka paylaşın bizimle şans ve dua sizinle olsun

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • 1
                        1umut @ecem Son düzenleyen:

@ecem ya hocam ne kadar duygulandim yazdiklarinizdan😢🙏Allah razi olsun cok tesekkur ederim. Rabbim bu mutlulugu yasamayi bu sinava emek veren herkese nasip etsin insallah. Hakimlik cok istedigim ve encok hayalini kurdugum meslek. Onceki sinavi sinirdan kaybetmistim, 2yil ilanin yolunu gozledim. Sukurler olsun rabbim kazanmayi nasip etti. Insallah bir sonraki sinavda siz de bu mutlulugu yasarsiniz. Ve nihai mutluluk da mulakati kazanmak olur insallah🙏🌸 Borclar gibi guvendigimiz anlanlari arada bir okumak gerekiyor, sinav zamani el ayak karisiyor vakit gelemeyebiliyor. Ben de idare iyuk calismaktan borclari boslamistim. Ama ali hocanin notunu iki kez okudum. Ilan yokken sanki kitap okur gibi okumak en iyisi aslinda:) notu cok iyi. Belki fotokopicilerde veya themiste vardir. Notu o kadar iyi olan birinin kitabi da iyidir diye dusunuyorum ama yine de kefil olamam. Her sey gönlünüzce olsun🌸🙏

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

• K
                          kemankeşş Yasaklı @Suigeneris Son düzenleyen:

@suigeneris nerden kesin oluyor hocam idari de var mı inşallah doğrudur.

• A
                            albertcamus Son düzenleyen:

alt metni

alt metni

Arkadaşlar düşmanlarınızı tanıyın. Bu kişi ve ekibi "hocayız" diyerek, her dönem her sınav açılacakmış gibi kurs açarak, fahiş fiyatlardan kitaplar satarak sizlerin üzerinden geçinen, zengin olan kişiler.Sizlerin durumunu umursamaksızın fotokopi konusunda da sizleri aleni tehdit edecek kadar özgüven sahibiler. Bu ve bunun gibilere prim verip kazandırmayın arkadaşlar. Gerçekten en basit ve hafif tabiri ile şu şekilde bir yazı yazabilmek ayıptır.Bir gencin geleceği ile oynamayı övünç kaynağı olarak paylaşmak ise hangi vicdana sığar bilmiyorum....

P S P 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                            • P
                              paretowilfredo @albertcamus Son düzenleyen:

@albertcamus Kim bunlar dostum? Tabelası "temiz" olanlar mı?

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                              ...

...her dem taze doğarız,
                              bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

A kendinehakime 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • A
                                albertcamus @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo ta kendileri hocam

• kendinehakime
                                  kendinehakime @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Hakim Yardımcılığı

@albertcamus Kim bunlar dostum? Tabelası "temiz" olanlar mı?

Sayfanın en tepesinde reklamı çıkanlar sanırım .

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • ?
                                    Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Nohutcu kitaplarindan bu tarafa dönecektim ki görünen bu tarafın da pek farkı yokmus

• S
                                      Suigeneris @albertcamus Son düzenleyen:

@albertcamus Bu Linkleri Yüzlerce / Binlerce Kişi açıp yararlanıyor. Cezası Bir kişiye yansıyor. Kitap linki paylaştı diye dava açılmış şaka gibi ya..

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • P
                                        paretowilfredo @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime Hocam bizim reklam anlaşmamız işin açığı sorubankası ile. Bizim anlaşmış olduğumuz süreçte onlar da onlarla çalışmaya başladı sanıyorum. Yoksa bu yaklaşım kabul edilemez hiçbir şekilde. Ne demek bir gencin hayatıyla oynamak üzerine bir tehditte bulunmak?

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                                        ...

...her dem taze doğarız,
                                        bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

• A
                                          albertcamus @Suigeneris Son düzenleyen:

@suigeneris Gözünü para hırsı bürümek hocam başka bişy değil bu

• S
                                            sbf1983 Son düzenleyen:

Valla dostlar sbf/iibfli bir araya gelse kitap yazmaz belki ama notun alasini cikartip birbiriyle paylasir, soru bankasinin da alasini yapar mevcut piyasadaki cogu sorubankasindan da iyisini yapar. Bu sefer de bizim kitaptan alinti yapmis derler.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 5 / 26
                                            • İlk ileti