kızılay personel alımı 2019
-
@ozlemb Evet doğru söylüyorsunuz. Toplu alım ilanı değildı yalniz benim çağrıldığım pozisyon. Zaten benim alanimdan çok kimse yok. Bu nedenle mülakatım direk Biyoistatistik soruları ile geçti. Veri analizi konusunda ne kadar bilgim olduğu ile ilgiliydi. Salı günü de yöneticilerle görüşeceğim. Eğer o da olumlu olur ise acil ihtiyaç olduğu için kısa zamanda başlamam isteniyor. Ayrıca ingilizce bir metin çevirmem istendi. Bu şekilde oldu her şey yani. İlanlara başvurmasaniz bile mutlaka özgeçmiş oluşturun derim, ben o şekilde bulundum.
-
@didem Umarım ikinci görüşmeniz de olumlu geçer. Sorumu yanıtladığınız için çok teşekkür ederim umuyorum bu davranışınız diğer arkadaşlara da örnek olur.
-
Yarin yeni bir haftaya giricez insalahbolumlu haberler aliriz ama surec hepimizin bildigi gibi yavas benn isimdenn ayrildim ve sirf bu is icin eve kapanip ders calsitim isten ayrildigimin esim disinda kimseye de soyleyemedim bu devirde millet hep yanlis algiliyor malesef neyse ole cook istiyorum turk kizilayina girmeyi zaten calisiyor olsaydim ne sinava calisabilirdim nedeno cumartesi hapilannsinava girebilirdim cunku asla izin alamiyoruz insallah hic kimseninn emeği zai olmaz.
-
Arkadaşlar bi gelişme yok mu hala Modum düştü iyice. Çok umutsuzum
-
Denolene gore once sinav dan okumlu olumsuz die donus olacak yani yine mail beklicez yanilmiyorsam
-
Ben alan sinav sorularinindan sonra olumlu sonuc gelecegini hic zannetmiyorum
-
@hemsiremerve insan kaynaklarından mı öğrendiniz maille dönüş olacağını
-
@adara face de teknikerler davet aldıklarını yazmis. Ankarada mulakat için tarih saatli davet alanlar var arkadasim
-
-
@alya kbkp ile ilgili bi bilgi yok mu facebooktaki grupta
-
@alya facede nereye yazmislar bizedensolersen bizde bakalim bos yere umutlanmayalim cok canim skildiiii
-
@alya facebooktaki grubun ismini ya da linkini atabilir misin? diğer davet alanlarla konuşuruz belki faydası olur
-
@feyzaa hangi sehir icin basvurmak istiyorsun
-
@hemsiremerve Tokatta oturuyorum fakat bir engelim yok nereye derseler giderim
-
@feyzaa insalah hersey gonlunce olur keske bizide arasalar cok canim skildi
-
@hemsiremerve inşallah çok teşekkür ederim. seninde gönlüne göre olur ararlar inşallah sıkma canını vardır bir yerde nasibin
-
Arkadaslar kbkb icin bi bilgi yok. Laboratuvar teknikerleri grubunda okudum
-
-
@alya teşekkür ederim
-
@alya facebook grubunda insan kaynaklarını arayıp bilgi aldıklarından ve bir whatsapp grubundan falan bahsetmişler, ben arayınca düzgün cevap vermiyorlar nasıl iş anlamadım