kızılay personel alımı 2019
-
@hemsiremerve bende aynı şekilde saat 10 dan beri deniyorum farklı yöntemlerle siteye giriyorum ama olmuyor böyle olunca da insanın aklına her şey geliyor malesef ülkemiz şartlarında @boreas7 sizi tenzil ederim
-
@aristofeneri ya mesela bende ilk uc bolumu gectim yani gectim derken yaptim yavasta olsa surem yetmedi vs ama tamamlandi gozukuyor ama iste o boolumler objektif degol soru aralarinda bekleme vs oldu dakikam giti tum.sorulari yapabilcek kapasitedeyken 7 soru gorebildik ama bolum tammalandi dio yani birde basvuru degerlendirebilmesi icin sinavin tamamlanmasi gerektigi soleniyo yani belki arkadasta bu sekilde tamamladi ve cagrildi yani su notu alin denmiyor. Birde farkli internet agina baglanip giriyorlar ya yaptiysa helal olsun onjn pc si bizimkinden ustun gelmis yani benimde pc baya iyi zorluyo iste dedim ya 3 bolum biti kas goz yararak ... ay napacaksak haberleselim
-
@hemsiremerve sistem kaynaklı hata yüzünden insanların hakları yenmemeli bence.Bende ilk etaptaki sınavlardan "Tarafınıza atanan değerlendirmelerin geçerlilik süresi 16 Şubat 2019 Cumartesi 12:30 tarihinde sona ermiştir."ibaresi yer alıyor diğer kişilik envanterini tamamladım ama o da yeterli gelmeyecektir.Hayırlısı artık diyelim.
-
@hemsiremerve bu arada mail geldi sınav iptal yeni sınav tarihi için mail gelecekmiş
-
Genel Yetenek (Sayısal) testi haricinde diğer soruları sistem sıkıntısı çekmeden tamamladım. PiT testinide yaptım. Şimdi Mektuplara girip bakıyorum sınav ileri bir tarihe ertelendi diyor... 3 saattir bilgisayar başında boşuna soru çözemeye uğraştık...
-
@aristofeneri aynen yapmiskennkisilik envanterininyapayim dedim bari ya ama bana onceki mailde gelen bubgece 23 55 e kadar simavi yapabilecegimde simdi nlldu
-
Vidyo ozgecmis butonu acilmis o nedir napmak gerekiyor
-
Vodyonozgecmis kaydedin mulakata baslayin diyor
-
@sczdmr ben bu kadar stresli bi sınav görmedim arkadaş. Sistem sorunu karşısında sinir krizine girmemek elde değildi. Yalnız sorular cok güzeldi baya iyi gidiyordu özellikle matematik genel kültür ve soyut kavrama kolaydı ama Türkçe bi o kadar zor geldi bana. Malesef iptal mesajı geldikten sonra şaştım kaldım boşuna saatlerdir cebelleştik. Stresten iyice gerildi. Sorular arası geçiş ne kadar yavaştı öyle ne çok sorun yaşadım ya. Eminim sizde yaşadınız. Ama şöyle bi avantaj var soruların hemen hemen neler olduğunu nasılsın sorulduğunu ve sistemin işleyişini öğrendik. Bi daha ki sınavda daha rahat olabileceğimizi düşünüyorum eğer teknik sorun olmazsa tabii...
-
size gönderilen sınavı tamamlamıs mıydınız ?
ben yalnızca tek bir bölümü tamamlaya bildim diğer alanlara erişemiyorum -
@sczdmr Pit testinde ne gibi sorular vardı açıklar mısınız ben genel kültüre kadar gelebilmiştim o soruları cok merak ediyordum. Ayrıca alan bilgiside yaptınız mı ne sorulmuştu bi dahakine ona çalışalım kanla alakalı şeyler miydi
-
@ozlembstndr Aynen öyle... Bakalım umarım aynı soruları sormazlar. Şu şekilde iptal etmeselerdi sınav benim için çok iyi geçmişti.
Alan bilgisi soruları benim açımdan 2-3 soru haricinde iyi bir laborantın yapacağı sorulardı. 2-3 soruyu da kan merkezinde çalışan birisi rahatlıkla yapabilir. Soruları yazmak sıkıntı çıkartacağını düşündüğümden yazamam malesef ama sadece şunu diyebilirim sorular direk kan merkezi laboratuvarına yönelik sorulardı. Kan Merkezi stajına çıkmış ve stajı düzgünce yapmış birisi en az 8-9 soruyu yapar.
Pit testi başlangıcında yazan uyarıya göre soruların sınavı yapan kurum/firma haricinde yayınlanması yasak. İnternetten Pit testi diye araştırma yaparsanız bir sınav olmadığı anlarsınız. Pit testi kişilik ölçen bir test. Yani çok kasılacak bir şey değil. Yanlış cevaplar verip kurumu kandırmaya çalışmak yerine doğru cevapları vereceksiniz sadece.
Son olarak benim gibi sınavın hepsini tamamlayanlarda değerlendirmeler kısmında durum da ne yazıyor acaba ? bende "Tamamlandı" yazıyor. İptal ile ilgili bir ibare yok.
-
@sczdmr tabiki soruları tamamen yazamazsınız burda genel olarak bu bilgi yeterli bize. Dediğiniz gibi eğer iptal olmasaydı benimde gayet iyiydi. Neyse hayırlısı belki diğer sınavda daha iyi geçer acaba onu ne zaman yapıcaklar merak ediyorum
-
@sczdmr sizin ankara icin mi basvurunuz yani ankarami istiyorsunuz
-
@sczdmr birde mesela ben hemsireyim flebotomist olarak mi calisicam siz mesela kan labratuardami gorev alacaksizniz cunku bir hemsirenin kan merkezinde filan hic stajida olmaz bilmedgim icin soruyorum yada siz de turk kizilanyina girerseniz kan alma gorevlisi olarak calisabilecejmisiniz
-
Kazanım personeli için haber alan varmı
-
Hic mail filan daha gelmedi ama bence yine sinavimiz cumartesi gunu olacak.
-
Arkadaslar bu son ilânlara basvuran yokmu. Onlarla ilgili neler oluyor acaba
-
@eclectus malesef bende yok
-
@ftmozt, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
Arkadaslar bu son ilânlara basvuran yokmu. Onlarla ilgili neler oluyor acaba
ben başvurdum değerlendirme maili dahi gelmedi