kızılay personel alımı 2019
-
@hemsiremerve Laboratuvar Teknikerlerinin Kan alma yetkisi vardır. Bu yüzden bir Laboratuvar Teknikeri hem Kan Merkezinde Laborant olarak hem de kan merkezlerinde ve Kızılay ın gezici kan alma ekiplerinde Flebotomist olarak çalışabilir. Hemşireler sadece Flebotomist olarak görev alabiliyor.
Özgeçmişimde 5 ilde çalışabilirim dedim. Ankara da vardı ama önceliğim Ankara değil. Açıkçası şuan için neresi olursa olsun düşüncesindeyim.
-
kızılay işe alımı aradım ilan yayından kalkmışsa alım olmuştur yayındaki ilanlara başvurun dedi
Daha sonra da size olumsuz bir mail gelmediyse süreç devam ediyordur dedi
Yani onlarda bişey bilmiyor -
@sczdmr sinavda sen cok iyi yapmisin gibi geliyo kardessss nolur ankara isteme yoksa beni almazlar ...
Tabi saka bi yana cidden sinav kolaydi ama senin gbi alan ve yenel kultur sorularini goremedim ilk uc bolum gordum o kisimlar kolaydi yani sizlerde kan alabiliyorsaniz ve bu kadar iyi geciyorsa sinaviniz vayy halimizeee tek tesellimm iste baska sehirde olacak olmaniz olacagidir...
Ve bir not ben lan merkezinde ne staj yaptim neden bilgim var hemsirelikle.ilgili hic mi soru yok ya hep kan kan kan miiii
...... offf -
@eclectus ilan yayinda oldugu zamanda;ilan yayindan kalktiktan sonra basliyoruz inceleme ve davetlere demislerdi.kendileride ne yaptigini bilmiyor sanirim.
-
Yokmu hala bir ses
-
Arkadaşkar aranızda Sosyal hizmet uzmanı ya da gençlik çalışanı pozisyonuna başvurup geri dönüş alan oldu mu ? Başvuran arkadaşlar başvurdukları şehirleri de yazabilir mi
-
Arkadaşlar aranızda Sosyal hizmet uzmanı ya da gençlik çalışanı pozisyonuna başvurup geri dönüş alan oldu mu ? Başvuran arkadaşlar başvurdukları şehirleri de yazabilir mi
-
@ryhnkra ben sosyal hizmet uzmanligina basvurdum 2 ay oncekine ama asla ne mail ne bisey geldi bu son yayinlanana da basvurdum ama o donemselmis pek de onemli degil ama 2 ay oncekinden ses seda yok şehir olarak baya secenek vardi sectim hepsini
-
Arkadaslar yeni sınav icin mail neden gelmedi acaba ya keske bir annonce olsada birte hem bole surec uzuyo hemde strese giriyoruz
-
@sumeyyeee Sümeyye shu proje bazlı ama yine de proje bitiminde sıklıkla kadroya geçiyorsun ya da başka bir proje oluyor. Gençlik çalışanı için de başvurdum ben bana da mail gelmedi süreç çok uzun sanırım ve yavaş
-
@hemsiremerve Of evet ya bende mail bekliyorum hala belli değil. Cumartesi için hiç bi plan yapmıyorum olurda sınav olur diye bi an önce olsakta bitse süreç devam etse uzadıkça dahada uzayacak yoksa
-
İİBF mezunu olup başvuru yapıp geri dönüş alan arkadaş var mı merak ediyorum .(herhangi bir kadro için)
-
Sinavin hepsini tamamlayan arkadaslar laboratuvar testinde sadece kan ile alakali mi sorular soruldu ona gore konulara bi goz atalim
-
Arkadaşlar merhaba. Flebotomist kadrosuna basvuran bi arkadasima sinav 2 hafta sonra bilgisi gelmis. Haberi olan var mi?
-
@eclectus ben de cevap bekliyorum. Kan bagiscisi kazanim personeli sorularini görebildiniz mi?
-
@alya malesef bize ole bi haber gelmedi
-
@alya, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
@eclectus ben de cevap bekliyorum. Kan bagiscisi kazanim personeli sorularini görebildiniz mi?
Bizim için henüz sınav yapılmadı diye biliyorum
Bu gidişle de yapılacak gibi görünmüyor -
@eclectus O sinavdan bahsetmiyorum. Cumartesi gunku iptal sinavdan. 1 sayisal yetenek 2 sozel yetenek 3 mantik 4 kültür 5 kan bağışçısı kazanimi sorularıydı. 4 e kadar gordum. Son bolumdeki soruları merak ettim de
-
Bir bilgim yok bana bilinçli yapılıyor gibi geliyor her şey
-