kızılay personel alımı 2019
-
Arkadaşlar "Kan bağışçısı kazanımı birimi" için başvuran var mı aranızda? Kızılay genel merkezi arayıp sınav bilgisi vs alan var mı bir de? Geçen sınav içeriği iyiydi bu sefer kök söktürürlerse o da var. Herkes sınav formatını öğrendi çünkü. Büyük bir değişiklik de yapabilirler bence. İşin ilginç yanı ne soruları, ne sınav tekrar, ne süreçler vs. internet üzerinde kesinlikle hiçbir bilgi yok. İletişim kurabileceğimiz başka forum vs. de yok gerçekten acaip
-
@ryhnkra tam bir ay sonra mail geldi sinav daveti bir iki haftauada sinav oldu...
-
@alya siz kan bağışçısı kazanım personeli için mi sınav daveti aldınız? Hangi alımda başvurmuştunuz. Ocak ayı mı ekim ayı mı?
-
@ozlemb, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
bağışçısı kazanım personeli için mi sınav daveti aldınız? Hangi alımda başvurmuştunuz. Ocak ayı mı ekim ayı mı?
İkisine de başvurdum ben. Ocaktan sonra davet aldım. Siz de mi kbkp için başvurmuştunuz?
-
@alya bana başvurunuz değerlendirmeye alınmıştır diye mail geldi sadece. Geçen cumartesi günkü sınava girdiniz mi peki?
-
@hemsiremerve 2 ay oldu demişsiniz acaba 2019 ocak ayı için mi başvurmuştunuz yoksa daha önceki ilana mı başvurdunuz
-
@alya kan bagiscisi kazanim personeli sinavinda acaba meslek ile ilgili ne tur sorular soruldu ben sinava girdim ama sadece mate.atik turkce sorulari acildi gerisi acilmadi
-
@adara kan bagisci kazanim personeli icin sınav yapılmadigini sadece mulakat yapildigini biliyorum.gecen yapilan sinav sadece flebotomistlere yapilmadimi?
-
@ruka kan bağışçısı kazanım personeline de yapılmış forumda yapılan arkadaşlar var
-
@ozlemb o zaman kbkp icinde surec bitmispeki kimler sınava girmis ?
-
@ruka kan bağışçısı kazanım personeline de yapılmış forumda yapılan arkadaşlar var
Eminmisiniz?
-
@eclectus adara ve alya nickli arkadaşlar sınava katılmışlar
-
@ozlemb iki arkadasinda eski yazismalarindan fleobotomistlik sinavina girdikleri yonunde yazismalar var ama yinede alya ve aldara nicli arkadaslar bu konuda bizi aydinlatirsa seviniriz
-
ARKADASLAR SINAVIMIZ IPTAL OLDUKTAN SONRA SINAV DAVETI ALAN VARMI HALEN DAVET GELMEDI ?
-
@eclectus adara ve alya nickli arkadaşlar sınava katılmışlar
Galiba haklısınız
-
Konuyu netleştirelim KAN BAĞIŞÇISI KAZANIM PERSONELİ için online sınava giren varmı iptal olan sınavda dahil
-
iibf mezunu olup geri dönüş alan var mı sağlıkçı arkadaşlara gene iyi kötü dönüş varda sanırım bizde hiç hayat yok
-
@semihylc evet çaresizce başlığa gelen bildirimleri okuyorum 1.5 ay oldu çeşitli pozisyonlara başvurdum ama geri dönüş olmadı
-
@north-remembers Benim daha fazla oldu da sanırım süreç çok ağır işliyor yada personel alındı daha evel de farklı konularda görmüştüm süreçin 6-8 ay kadar sürdüğünü söyleyenler vardı.
-
@semihylc 1.5 yıl sürdüğünü söyleyenler bile var sayfanın en başında demek ki yavaş işliyor ağırdan alıyorlar hayırlısı