2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn heralde
-
@aknc yakın tarihle alakalı bir beklenti de var. Arkadaşlar güveniyor demek, biz neden güvenmiyoruz. İdaremiz kuşkusuz en doğru zamanı biliyor. Bak bu bakış açısı çok rahatlatıcı
-
Destek oluruz tabi
-
@strtmn
-
@İibf para toplanırsa bende varım. Destek verırım. Elımden geldıgı kadar. İssiz olsam da.
-
Bir şeyler toplanır, illa ki toplanır. Meşaleyi birinin yakması lazım (!)
-
+1 burdayız
-
Gazete ilanı için anket yapılacak inşallah bir sorun çıkmadan anket hazırlanır bana da ulaştırılırsa buradan yollayacağım ama sizler de çözüm düşünün arkadaşlar vakit daraldı.
-
Seve seve +1
-
+1 diyorum lakin arkadaşlar bu başlıkta @Aknc , @strtmn , @modigliani-0 , @gmzankr066 , @iibf , @hasan2, @Tükendikagrubu, @mervenil ve beni de eklersek toplasan 10-15 kişi arasında muhabbet dönüyor. Şu an burada kişi çoğunluğu yok . Ghost olarak acaba kaç kişi bu başlığı takip ediyor, kaç kişi destek verecek bilemiyoruz. O yüzden şu aşamada kimse elini taşın altına koymak istemiyor. Önemli olan bu konuda istekli olmamız ve yarı yolda vazgeçmeyeceğimizi de belli etmemiz gerekiyor.
@strtmn nickli arkadaşın dediği gibi ghost olarak takılan arkadaşlar dahil bir ses verin, kaç kişi var, ne durumda olduğumuzu bilelim. Zaten bu başlığa sürekli yazanlar ve ilan için bekleyenler kendilerini belli ediyor. Bu nedenle kaç kişinin bizim birlik olma çabamızdan haberi var ve bunun için o kişilerin başlığa yazarak kendilerini belli etmelerini rica ediyoruz.
Ayrıca gazete ilanı vereceksek de şahsi fikrim guy mülakatının açıklanmasından sonra verilmesi taraftarıyım(Tabi çoğunluk ne derse o olur). Çünkü guy 2018 başlığından da gelecek arkadaşlar var ve sonuçlar açıklanmadan burası ile ilgilenen çok olmayacaktır. O aşamaya bugünkü twitter etkinliği dahil elimizden gelen çabayı gösterelim. Bu para toplama işi içinde dershane hocalarıyla iletişimi olan(bilhassa Murat Güzelli gibi A grubuna maddi manevi destek çıkan) ve bu işte kendisine güvenen birisinin önayak olması lazım.
-
@baelish benımde dikkatimi cektı. Sadece bu arkadaslar aktıf vallahı cıldırırım ya ılan gelmezse agustosa kadar. Cok umutluyum çünkü mhuy ılanı da guy da sgk da gelır dıye dusunuyorum. Tabı bunlar benım fikrim.
-
@tükendikagrubu gelmezse cildirirsiniz ama aktif değilsiniz
-
@baelish değerli arkadaşım, güzel toparlama olmuş. Sağ ol.
-
@strtmn
-
Arkadaşlar elimden geldiğince bende destek olurum. Bu örgütlenme işini Facebookta yapsak daha çok kişinin haberi olur ve daha çok gönüllü arkadaş çıkar. Çünkü bir çok kişi süreci Facebooktaki gruplardan takip ediyor. Malum burada bedava kitap çekilişi pek yapılmıyor
-
@paradoks33 orda da paylaşın mesela ben de Facebook kullanmıyorum ama paylaşınca onlar da görürler
-
Arkadaşlar tekrara düştüysem kusura bakmayın ama önceki sayfalara bakamadım şu an. Etkinlik bugün saat kaçta acaba? Hashtag belli mi ?
-
20:00 da hastag i bilmiyorum
-
-
Haydin arkadaşlar herkes elini taşın altına koysun +1 ben varım