2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@albertcamus Gördüm dostum. Arkamızdan her sözü söyleyen hiç kimsenin virali burada yapılamaz.
-
@strtmn Buna dair KPSS hazirlik basligim yanittir dostum.
-
@intermilan Dostum hiç gereği yok böyle şeylerin. Kendisinin duyum vermeye başladığı tarih bizim haberimizden iki gün sonra. Daha evvel olduğu gibi. Bu konunun polemiğini yapmayacağım çünkü insan dengiyle yarışmalı. Anlayışın için teşekkür ederim şimdiden.
-
TK virali ne demek özele birisi yazabilir mi anlamadım
-
@idealistbiri tamam öğrendim şimdi yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
-
@paretowilfredo sence bakanlığın haziranda alım yapma ihtimali var mı?
-
@intermilan Dostum yazdığın iletiler kaldırılmış da.Bahsettiğin şahıs ve duyumunu nedir acaba.
-
@takao ortada bi duyum yok hocam. daha evvel söyledikleri çıkmayınca beş kez hesabını kapamış sonra geri gelip boşa sallayıp dolu tuttumaya çalışan bi şahsın çabaları var. Bi alım olacaksa zaten son çıkış haziran. adamın yaptığı şu:
nasılsa kpss den önce gelirse haziranda gelir. gelmezse de "kpss den sonraya kaldı ……." gibi bi açıklama yazarım ardından itiraz eden iki üç kişiyi fırçalarım baktım daha da olmuyo hesabı kapatır biraz duygu sömürüsü yaparım.
merak etmenize değmez hocam yani
-
@albertcamus Teşekkür ederim.Maalesef geldiğimiz süreçte duyumu bile arar olduk.Açıklama yapılsa da gönül rahatlığıyla odaklansak.
-
@paretowilfredo üstad kpss öncesi sana göre Guy ilanı gelmesi çok mu sürpriz olur?
-
@frank Bence sürpriz olmaz dostum. Daha evvel de dile getirdim Başkanlığın alım planı var. Bu planın uygulanabilmesi için iki öncülümüz var;
-Yapılanmanın o döneme kadar tamamlanması ve taşların yerine oturması.
-Mevcut alım sürecinin atama vs. tamamlanmış olması. Neden bu kısım önemli. Hemen peşinden yapılacak bir alımda mükerrer iller olursa yedek hakları sıkıntıya girecektir. Bu nedenle atamaların tamamlanması beklenebilir.Bu iki durum ne kadar hızlı işlerse alım ihtimali o kadar yükselir dostum.
-
@paretowilfredo üstad, mükerrere düşse de 2 günden fazla tutma arayı, vallahi seni görünce bir rahatlıyorum :))
-
@paretowilfredo çok sağolun hocam. Bide arkadaşlar bu ilanı neyapip edip kpss öncesi getirmemiz gerekiyor olurda kpss sonrasına kalacak olursa ben hiç Maliye Bakanlığının 2019 kpss sonrası hemen alım yapacağını düşünmüyorum yine beş altı ay süründürüp sonra alima çıkarlar muhtemelen
-
@karar Eywallah kardeşim nasip olur da görüşüz inşallah.Haklı olduğuma sonradan şahit olmak beni ziyadesiyle mutlu etti. @paretowilfredo Dostlarımızı ve insanlığımızı para-pul ve makam-mevki adına satmayız çok şükür.
-
@pepe35, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@karar Eywallah kardeşim nasip olur da görüşüz inşallah.Haklı olduğuma sonradan şahit olmak beni ziyadesiyle mutlu etti. @paretowilfredo Dostlarımızı ve insanlığımızı para-pul ve makam-mevki adına satmayız çok şükür.
Tekrar hoşgeldin çok sevindim ...
-
Meb yine 20000 öğretmen alacakmış yazık ya gerçekten 1000 değil 2000 değil tam 20000 hemde yılda iki defa biz şurda 2000 gibi bir alım istiyoruz onuda çok görüyorlar yazık
-
Bu iibf liler üvey evlat mı bize gelince gidin özelde çalışın
-
Yani 1000 guy ilanı, çok zaruri bir işlem olur ihtiyaç doğrultusunda
İİBF mezunlarının istihdam edilmesi noktasında kuş kadar bir şey hatta
Yani, talep eğrisinin negatif eğimli olduğunu bilmeyen iktisat mezununun çok da devletten bir şey beklediğini sanmıyorum
Ki, zaten p48i hesaplanan 55.000 civarı aday var. Talep olsa 500.000 olurdu herhalde
Bu bağlamda, alan öğrencisinin ciddi anlamda değer verilmesi ve gözetilmesi gereken bir emeği var.
Diye düşünüyor, kuşkusuz yine takdirin devletimizi idare eden büyüklerde olduğuna dikkati çekiyorum. -
Birde utana utana ister hale geldik acaba yük mü oluyoz devlete diye fazla mı şeyapıyoz acaba diye ama elin adamına çatır çatır ilanlar veriliyor 20000 ler 10000ler havada uçuşuyor
-
Bi alım süreci bitmeden guy ilana çıkıldığı ve şimdiye kadar da alım yapmadığı KPSS olmadı.
Rahat olun ilan gelecek de 15 Mayıs’a kadar diğer süreç zor biter.
Muhtemelen geçen seneki gibi yaza denk getirecekler.