2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@frank ne pdf si hocam
-
ilan konusunda en iyi ihtimal sonbahar gibi görünüyor arkadaşlar çalışmaya devam ankara da çalışan 2 arkadaşla konuştuğumda yapılanma işi çok büyük ihtimal ağustos sonunda bitebilir ondan sonra her an ilan gelebilir dedi hem kurumda emekli olan çok oldu diyor hemde ihtiyaç daha önceki arkadaşların yazdığı gibi çok var dedi benim kafamı karıştıran tek şeyse şu kurum içi sınavlar orası bi belirsizlik bence de ama kesin alım olacak ihtiyaç çok çalışmaya devam etmeliyiz
-
@Adam-Keeynes hocam gib cevap vermiş cimer e yazmıştıkya guy la ilgili işte ona cevap vermişler işte ihtiyaca göre alim yapılıyor filan gibi prosedürü anlatmış
-
@frank anladım hocam teşekkür ediyorum
-
@sinan-taylan hocam o bilgi galiba asparagas
-
@sinan-taylan hiçbir hareket görünmüyor
-
@bacaksiz yapılanma bitmedi mi hocam mayıs haziran gibi
-
Ya arkadaşlar burda biri cıkıp cıkıp sonbahar sonbahar diyip durmasın biz de biliyoruz kpss öncesi gelmezse sonbaharda geleceğini ama çabalıyoruz ilanı bir an önce almak için 2018 de bir sürü insan emek verdi sonbaharda gelirse cogu kişinim canı yanacak diyoruz hala sonbahar sonbahar moral bozmakda üzerine yok bazı arkadşların kullanıcı adı etiketlemesi yapmıyorum yazan üzerine alınır ztn
-
@Aknc, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
CB başdanışmanlarndan Fecri Alptekin'nin danışmanına ulaştım. Sorunlarımızı aktardım. Kendisi Fecri Alptekin'e bildirecegini söyledi. Ayrıca cimerden de yazarsanız çok iyi olur dedi
Daha önce arkadaşımız şöyle bir ileti paylaşmıştı hatırlarsınız. O zaman da dile getirmiştim Fecri Alptekin'in cv'sinde yazan, önceden üst düzey yöneticilik yaptığı yayın grubu Sabah'ın da sahibi. Eğer arkadaşımızın yeniden ulaşma imkanı varsa gazetenin ilana karşı sergilediği tutumu iletip bu konuda herhangi bir desteği olup olmayacağını ve taleplerimizin kendisine iletilip iletilmediğini sorabilir. @Aknc arkadaşımıza bir rica olarak önerimi buraya yazmış olayım.
-
Yok mu bir umut ?
-
-
Olaylara bak bu kadar olumsuzluğun üst üste gelmesi hayra alamet değil
-
Abbas güçlü tweet attı bizler için arkadaşlar , yorum ve rt yapalım
-
İlan işi yabana atılmamalı son durum nedir bilen arkadaşlar paylaşabilir mi
-
Bu işin takvimi yok. Ne zaman ne olacağı belli değil. Ya takvime göre düzenli alım yapın ya da bu yıl alım olmayacak deyin herkes ona göre yol çizsin. Tükendi millet.
-
@djarumcherry aydınlık gazetesi ilanı ücretsiz yayımlayacağını söyledi. Diğer gazetelerle de görüşülüyo sanırım.
-
@merasim34 bence hayra alamet bu.
karanlığın en zifiri olduğu an güneşin doğuşuna en yakın olan andır -
Arkadaslar ben aydınlık gazetesınden bır muhabırle gorustum durumu anlattım bızımle ılgılı haber yapabılır mısınız dedım ulusal kanalda kabul ettiler yarın saat 11 de ıstanbuldan bır arkadasınız ıle konusabılırız dediler kendım ıstanbul da yasamıyorum bana ıstanbul dan bır arkadas ozelden yazabılır mı acaba kendısıne numara verıcem roportaj ıcın
-
@guycuu gayet güzel habeer teşekkürleer
-
Arkadaşlar yeni Şafak , sabah ve akşam gazeteleri haber yapmıyorlar bizi. Aydınlık gazetesinden ücretsiz ilan teklifi gelmiş ayrıca haberde yapılacakmış ve bir muhabir ile röportaj yapılacakmış. Bu teklif için ne düşünüyorsunuz .