2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@grundig hocam ben yazdım aradım sagolsunlar numara da verdiler ancak sımdıye kadar ilgilenen olmadı ne yazık kı
-
@grundig
Aydınlık'ı totalde 37 kişi okuyor Türkiye'de ama başka çaremiz yok. Ben pek anlamam da ensonhaber sitesi bu konuda bize yardımcı olur gibi. Site olsa hardcopy gazeteden daha evla değil mi? -
@iktisadihatun tele-röportaj olursa ben meramımızı anlatırım. Face to face şart mı ki acaba?
-
@adamslani06 hocam yarın arayıp sorucam hatta genel bır haber olmaz mı diye ıletıcem netice de kımseyı magdur etmek istemem
-
@adamslani06 sızın paylastıgınız endıselerı ben de paylaşıyorum hocam telefonda katılım olur mu olmaz mı bılemıyorum ben de tam onlarla iletısım halınde degılım sadece netten ulastım numaralarına istanbuldan bu konuda konuşmak isteyen varsa sormak ısteyen arkadaslara telefon numarasını ozelden verıyım gorussunler haber için
-
@iktisadihatun
Ben görüşebilirim. Problem olmaz. Burada yazdığım eleştirilerden tedirgin olmayasınız, olası röportaja yansıtmam merak etmeyin. -
@adamslani06 tamam hocam
-
İnanılmaz şeyler oluyor ama şaşırmayacak kadar alıştırıldık. Gün gün elimizden umudumuzu aldılar, seyrettik. Sadece bir ilan ayrıca üstü kapalı bile olsa eleştiri falan yok, her sene gelen ilan bu sene gelmedi diyor. Ögretmenler, mühendisler, avukatlar, gazeteciler, fırıncılar, o'cular bu'cular fark etmez, kim gelse yayınlardılar isteklerini. Mesele bir gazetede ilan yayınlatmak meselesi değil, hiçbir zaman da bu olmadı zaten. Yıllarını eğitime vermiş, ülkesinin derdini kendi derdinin önüne koymuş gençlere yazık ettiler, faili meçhul bile değil faili tüm toplum, görmezden gelen herkes, komşumuz, arkadaşımız, üniversitedeki hocamız, bazen ailemiz. İİBF/SBF mezunları kendilerine yapılan bu haksızlığı unutmayacak!
-
@plansız bravo
-
Birisi sanki yapılanları takip ediyor ve her yerden engellemeye çalışıyor. Biri öyle dese hemen inanırım
-
@can-mavi @paretowilfredo üstad var mı güncel bir değişiklik guy için kpss öncesi?
-
@Adam-Keeynes aklımdan geçeni sormuşsın teşekkürler
-
@Adam-Keeynes Net bir gelişme yok dostum ilan tarihine yönelik şu an için malesef.
-
@paretowilfredo hocam artık son 1 haftaya girdik. Bu son 1 haftada ilanın bi anda gelme ihtimali var mı ? Ben artık bunu düşünmekten her dakika twitterı ve burayı takip etmekten ders çalışamaz oldum çünkü.
-
Bitirdiler bitirdiler başka bir şey demiyorum
-
En son guylar daha başlamadı bence zor ilan artık ama yine de allahtan Ümit kesilmez
-
Aydınlık'ı aradım. "Genel Yayın Yönetmenimizin sizlerden haberi var, bu ara çok yoğunuz biz sizi arayalım" dediler... Bazen aklımdan bir şeyler geçiyor da kıyamıyorum her şeye rağmen çok sevdiğim güzel ülkeme...
-
Artık biri birşeyler desin ya
-
İyice delirtelim şunları? (Çünkü her şey hazir)
-
@strtmn herşey hazırsa neyi bekliyor gerçekten anlamiyorum