2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Gazete ilanı ücretsiz yayınlanacak. Gazete kendi teklifte bulundu. Para ile de tag satın alınacak.
-
Arkadaslar aydınlık gazetesi sağolsun ücretsiz ilanımızı yayınlayacak. Bize düşen p.tesiden Cuma’ya kadar tag etkinliklerine katılmak zaten akşam 20.00 de yapcaz . İlan olmadıktan sonra istersen 95 al gördüğümüz gibi bir ise yaramıyor o yüzden içi rahat etmicek mutlaka arkadaşlar vardır onlara sesleniyorum lütfen sabah 1 saat erken kalkıp calisin akşam etkinliklere katılın
-
@ryan biz elimizden geleni yine yapalım tabiki hocam ama ben son haftada bi şey değişeceğini düşünmüyorum ne yazıkki. İnşallah yanılırım da bu hafta içi bi sabaha ilan haberiyle uyanırız.
-
@guycuu nasipten öte yol yok hocam biz elimizden geleni yapalım vicdanımız rahat olsun hakkımızı isteyelim
-
Olay sadece ders çalışmaktan ibaret değil.Rabbim burda da emek verip maddi manevi destek olanların yanında olacaktır.Ne kadar rakip gibi görünsek de birbirimize muhtacız.Çünkü hiçbirimiz tek başımıza bir şey ifade etmiyoruz.Şayet birlik olursak zafer bizimdir.Çok yıprandık ama değecek .
-
Dostlar bir şey söylemek istiyorum haftaya sizce yeterli katılım sağlanır mi?
Kpss öncesi son hafta iyi kötü herkes derse yoğunlaşacak. Şimdiye kadar ilan gelmedi bu hafta içi olması da zor bence . Aslında bir sonraki hafta bastırmamız daha uygun olur diye düşünüyorum.kpss 2019 puanları açıklanana kadar zamanımız olacak . -
@Sherlock-Holmes hocam sizin duyumunuz ayın kaciydi ne zamanda tam olarak?
-
@Semihylc ztn 18 tane tag varmış sıkıntı yok
-
@Semihylc hocam doğru mutlaka nasılsa başkaları yapar ben katilmiyim dicek insanlar vardır onlarida kendi vicdan ve dersleriyle başbaşa bırakıp biz elimizden geldiği kadar uğraşırız
-
Geldi çattı 2019 KPSS. Üç yıldır bir fiil her sınava hazırlanan ben, bu sene kültür yetenekte kitap kapağı açmadım. Acaba neden? Bıktım artık. Artık bu son olsun Allah’ım Hepimiz için son olsun. Atanamadan girdiğimiz son sınav olsun inşallah.
Bundan sonraki dönemlerde atanıp yeterliği vermek derdimiz olsun artık. Maaş zammı ne olacak? Bayram tatili birleşecek mi? Gibi gibi dertlerimiz olsun artık -
Bir senemiz boş geçti hakkımızı yediler inşallah en azından sonbahara birşeyler olur umut olmamaya olmaya kpss ye girmek çok kötü Allah herkesin yardımcısı olsun sınavda başarılar alımlı bir yıl olmasi dileğiyle
-
Yarın resmen ağlaya ağlaya sınava giricem gerçekten hiç bişey kanıma bu kadar dokunmamıştı
Benim için bir sınav değil işkence buHerkese bol şans
-
Rüzgar tersine döndüğünde,
Her şey yerli yerinde duruyor olur inşallah.
Herkese bol sabır -
Özellikle bu sınavı bekleyen arkadaşlarımız için gelmeyen ilan söz konusuyken yeniden KPSS'ye girmek büyük bir zulüm haklısınız, 4 kere KPSS'ye girmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Ancak unutmayın arkadaşlar sınava bu moral bozukluğuyla girmemelisiniz. Hem yarın hem gelecek hafta güzel bir uyku, şimdiye kadar çekilen sıkıntılar bir yana sabahında olabildiğince motive olmuş halde, yapabileceğine inanarak ve ilk dakikasından son dakikasına kadar verdiğiniz emek aklınızda olarak, iyi bir net yapmaya odaklandığınız bir sınav olmalı. Kendi emeğinizi gözünüzün önüne getirin, önce Allah'a sonra emeğinize inanıp güvenerek sınava girin. Sağlıklı düşünmenizi engelleyecekse şu süreçte yaşanan sıkıntıları birkaç saat aklınıza getirmemeye çalışın. Allah yardımcınız olsun, hem yarın hem gelecek hafta ki sınavlarda.
-
@gmzankr066 aynı duygularla gircem bende sınavayüreğim yanıyor resmendenecek pek bişey yok sanırım herkese başarılar..
-
Resmen bir yılı sınavsız yediler.
Buna sebebiyet verenleri yedikleri hakkımızı allah bu dünyada çıkarsın.
Allah düşündüğümüzden de büyük vardır bunda da bi hayır -
Vee tarihte bir ilk oluyor guy almadan yeni sınava girdik teşekkürler gerçekten teşekkürler ilana gerek yok biz her sene KPSS ye girip 300-400 tl verip yollarda perişan oluruz
-
Ben artık sınavlara gire gire sanırım kapalı alan fobisi edindim. Dünkü sınavdan 11.55’te kendimi dışarı attım. Sınav bitti mi? Hayır. Yetiştirebildim mi hayır. Ama o ortamdan kaçmak istedim. Çıkınca da oturdum ağladım. Bunu niye yaptığımı bile bilmiyorum.
Velhasıl benim için bu son KPSS idi. Bu sene atandım atandım. Başka KPSS’ye girmeyeceğim. Hem ruh hem beden Sağlığım elden gidiyor. -
Arkadaşlar bugün gazete ilanı yayımlanacak deniyordu noldu
-
@frank bende onu soracaktım. Baktım internetren ama göremedim ben ilan falan.