2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@nairu bazı şeyleri anlamakta hep zorlanacagiz, güzel ülkemizde.
-
bayram öncesine kadar sevinsek bari
-
https:// www. egitimajansi. com/haber/ iibfliler- kadro-istiyor-haberi-72221h.html
Arkadaşlar yayalım lütfen
-
-
Zabıt katipliği ve gardiyanlığa başvuru yaptım. Kpss'ye hazırlanmadan önce ki en kötü senaryo da dahi olmayan seçeneklere başvuru yaptım ve işin en kötü tarafı ise bu seçeneklerin bile olmama ihtimalinin oldukça yüksek olması.
Berat bakanımızı bize yaşattığı bu rezalet seneden dolayı ömrümün sonuna kadar yad edeceğim.
Yüksek Lisans mezunu bir iibf'li...
-
@ekofirat puanıma güvenip komseryardimciligina basvurmamistim şimdi mubasirlik kovaliyorum. Kpss a grubu olarak dibi gördük resmen
-
@nairu eylülde tekrar geliyor hocam dene bence bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum bu konuda. Düşünürsen 10 000 de pomem gelecek. Hayırlı akşamlar
-
@ekofirat ikisine bkrden basvuru yapilinca gecersiz sayiliyor diye biliyorum. Yaniliyor muyum hocam ?
-
@umutsuzkullanici zabıt katipliği ile birlikte mübaşir, şöför vs.. başvuramıyorsunuz. İkm yani gardiyanlık farklı bir müdürlük tarafından açıldığı için sıkıntı olmuyor. Hatta icra katipliği ile üçlü kombo yapabilmek bile mümkün. Gelir uzman yardımcılığı ilanı gelecek, 8 ay mülakat + 2 ay soruşturma vs vs.. işi bitirdiler malesef B planlarını devreye sokmamız lazım.
-
Şimdi gazete işimizde son durum nedir derttaslar ? O ilanı vermemz lazm ama nasıl? Mesela farklı illerdeki ama subelerle görüşmek faydamıza olabilir mi sizce?
-
@ekofirat normalde o kdr uzun sürmüyordu bilinçli şekilde uzattılar bu sene
-
@İibf gazete durumu sanırım zora girdi . Aydınlık gazetesi ücret almadan haberimizi yapacak . Herhalde parayla etkinlik yapıcaz gibi duruyor en son ki muhabbetler öyleydi.
-
-
-
@nairu ben de eylül'de hala işsizler ordusu mensubu olursam düşünmeden başvuracağım puanım var p3 komiser yardımcılığı için
-
@Semihylc onu biliym hocam da etkinlik Malesef biraz sönük kalabiliyor baska yolu yok mu ya bu ilanın
-
@pareto_wilfredo hocam siz netleşmeden duyum paylaşmıyorsunuz . Kpss öncesi şahsen ben ümidi kestim de o yüzden sormak istiyorum . Sizin de işaret ettiğiniz gibi sonbahar yani eylül ekim gibi alımın olcağna dair duyumunuz net mi veya ihtimal yüzde kaç ?
-
@paretowilfredo hocam siz netleşmeden duyum paylaşmıyorsunuz . Kpss öncesi şahsen ben ümidi kestim de o yüzden sormak istiyorum . Sizin de işaret ettiğiniz gibi sonbahar yani eylül ekim gibi alımın olcağna dair duyumunuz net mi veya ihtimal yüzde kaç ?
-
5000 tl ile aydınlık gazetesine mi ilan verdik. İnanamıyorum
-
@ekofirat hayır. Aydınlık gazetesi ilanı ücretsiz yayımlıyo. Bildiğim kadarıyla parayla tag alınacaktı.