2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Galiba herkes vazgeçmiş durumda ben onu anlıyorum
-
İlan yayımlanmış arkadaşlar.
-
Umarim temmuz da ilan gelir.. bu sene kpss ye de girmedim. Ruyamda ilanin geldigini gormek bile mutlu etti. kpss sonuclari aciklanmadan ilanin gelmesini umut ediyorim.
-
İlan yayınlanmış diyince bi heyecanlandım.
Asuman hanımla görüşen bi arkadaş vardı orda bir gelişme yok mu?
-
@rybzinski o konuda bi bilgim yok maalesef.
-
@rybzinski gazete ilanı diye belirtmeliydim kusura bakmayın
-
Twitterda etkinlik var mı bu akşam ?
-
@paretowilfredo hocam yok mu iyi bi haber
-
@djarumcherry bildiğim var hocam
-
@supernatural teşekkürler hocam net bir şekilde bilgilendirilirsek saat açısından iyi olur
-
@mbguy kardeşim Allaha yönel. Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olurmuş.Gerçek dert ahiret için olursa ancak dünyanın dertlerine sıkıntılarına gögüs gerebiliriz.Namaza başlamanı tavsiye ederim.
-
@mbguy güzel olacak herşey merak etme. Zor bir dönemden geçiyoruz ama herşeye rağmen pes etmememiz lazım.. o güzel ilanlar o güzel atlarla gelecek. Bize de sabretmek düştü.
-
19.30 görselleri hazırlayalım, imkanı olan herkes bu gün bir AYDINLIK GAZETESİ edinip görselini hazırlasın. 19.30 da etkinlik varmış arkadaslar herkes katılsın lütfen sınavınıza sabahtan çalışın aksam ise ayıra bildiğiniz kadar vakit ayırın son şanslarımız inşallah bizim sesimizi duyarlar.
TAG ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşsın... -
DUYURU
Arkadaslar görseller hazır Twitter @bukkkbukk adresinde var görsellerle beraber bugün 19.30 da Twitter’da olacağız lütfen biraz zamanınızı ayırın çok birsey istemiyoruz dakikada 1 twit atıp o sırada 5-6 rt yapsanız yeter zaten sabahtan beri ders çalışıyorsunuzdur mola olur sizlerede :)))
-
@Yakup-cemil @Sherlock-Holmes 2019 KPSS açıklanmadan güzel günler görebilecek miyiz.
-
Arkadaşlar ilanın gelmesini ben de çok istiyorum zira son guy mülakatından elendikten sonra kendimi toparlayamadım hala. Külliyede çalışan bir arkadaşımdan duyduklarımı yazmak istedim. Bilginin bu denli kıt olduğu bir dönemde bunu sizden sakınamazdım. Cumhurbaşkanı bugünkü 15 Temmuz programlarının bitiminde Marmarise geçecek ve yaklaşık 9-10 günlük bir tatil yapacak. Tatil dönüşü kabine de değişiklik yapacağı kesinleşti. Şu an Maliye Bakanlığı için kulislerden gelen büyük olasılıkla Mehmet Şimşek ya da Naci Ağbal olacağı üzerinde. O nedenle ilanın gelmesi biraz sarkar çünkü bakan bey gideceği için yeni alıma sıcak bakmadığı duyumlar arasında yani alım artık yeni gelecek bakanın elinde. Duyduklarım bu şekilde güvendiğim bir arkadaşımdan duymasam yazmazdım zira kendisinin eşi de sayın Emine Erdoğan'ın korumalarından biri boş bir duyum olamaz. İçerden haberler bu şekilde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda yeni ilan gelir.
-
@jellinek buyrun cenaze namazına
-
@pepe35 dostum geçen iletimde de söylediğim gibi ilan için her şey hazır ama bürokrasiden dolayı durum halen stabil her an ilanda gelebilir sonbahara da kalabilir
-
Yahu arkadaşlar twitterda bir avuç insanız resmen nerelerdesiniz
-
#İİBFguyBekliyor
Tag bu arkadaşlar herkes duyursun tweet atsın.