2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Haziran’da gelir rahat olun.dersinizi çalışın
-
Yavaş yavaş ortalık canlanıyor şükür
-
@fridakahlo hocam bu toplantının ne zaman olacağı hakkında bir gram dahi olsa bilgi yok mu acaba, sevinelim artık bir şekilde
-
@gresham-t ben bunu düşündüm ve sorduğum çoğu kişi şunu söyledi. Eski alımların bol olduğu zamanlar maliyede bir yapılanma varmış, kadroların hepsi yeniden düzenlenmiş.. o yüzdendir ki 5000 vmy gelmesi veyahut sene de 2 kere guy gelmesi .. Ayrıca güzel sayıda daha bir çok ilanda gelmiş. O dönem mezunları gerçekten çok ama çok şanslıymış inşallah bu sene ki yapılanma da bizim yolumuzu açarrr ne diyeyim ️ Ama musluğun bu denli kısılmasının illa ki başka bir sebebi vardır bizim bilmediğimiz . Umarım en kısa zamanda lehimize döner
-
@ücüncütekil o 5000 alımın olduğu dönem fetö'nün son hamleleriydi. Doldurabildikleri kadar doldurdular kamuya kendi adamlarını. Hükümetin politikası ise hem onları ihraç etmek hem de yeni alımların minimum olması yönünde. Ama insallah normale doner.
-
@gresham-t umarım tamamen temizlenir ve gerçekten hakeden liyakatlı şekilde girer o kadrolara.
-
Önceki guy 18 haziranda ilana çıktı. 3-26 Temmuz Başvuru .18 Ağustos sınav..
Yaklaşıyor, yaklaşmakta olan
Yaklaşıyor ,yaklaşmakta olan
Yazık, şairler kadar cesur değilim.
-
@gresham-t bu şekilde olumsuz konuşarak kendi motivasyonunuzu nasıl saglıyorsunuz,? Merak ettim de.
-
@mbguy Hocam hayırlı olsun.
Bir kaç sorum olacak dosya açtırma işlemi için.- Önce staj giriş sınavına mi başvuru yapmamız gerekiyor?
- Dosya açtırma parası ve staj giriş parasını bırlıktemı yatırıyoruz.
- Ve sınav ücreti ve dosya ücreti toplam ne kadar tutuyor.
- Ikametimizin olduğu ilde mi açtırmak zorundayız dosyayı
Cevaplarsanız sevinirim, teşekkür ederim şimdiden.
Mali müşavirler sitesine baktım çok anlayamadım açıkçası.
-
@mhd hocam özelden bilgi veriyim size sayfayı doldurmamak adına :))
-
@modigliani-0 maalesef hocam bilgim yok , ben yapılanmayla koordineli olacağını düşünüyorum, şu bakanlıkların ayrılma mevzusu felan netleşirse , aynı süreçte yapılır inşh
-
@aknc Pareto guy için kurumun istediği sayının 1500 olduğunu söylemişti. Dguy için ise bakan beyin sıcak bakmadığını söylemişti. Pareto bunu söyleyeli epey oldu tabi.
-
@baelish hatırlıyorum ama daha fazla olma ihtimali var mı acaba 2016 dan bu yana yapılan alımlar belli çok az alım yapıldı acaba bu sene 2017 deki gibi 2000 kişiyi görür mü
-
1200 gibi bir his var içümde...
-
Maliye de işler insan eliyle yürüyor ve şuanda ülkemizin her bir yerindeki kurumlarda müthiş bir personel ihtiyacı var ülkemizde toplamda 1040 vergi dairesi/malmüdürlüğü var her birine 1 guy bile alinsa 1040 kişi yapar ki bu sayı ihtiyacın cok ama çok altında umarım alımlar biran önce normale döner ve emek veren tüm dostlarla birlikte hayallerimize kavuşup emeklerimizin karşılığını alırız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
-
Haziran ayında yine alım olacak gözüküyor.nisan mülakat süreciyle geçer.
Mayıs’ta da açıklanma.
Haziran da ilan gelir Ağustos’ta sınav olur -
@merasim34 klasik soruyu sorayım hocam; tahmin mi, duyum mu ?
-
@modigliani-0 hocam bi iki söylenti geldi kulağıma.kesinlikle tahmin varsayım değil
-
Bu kadar söylenti varsa @paretowilfredo yu konuya çağırmak lazım.
-
@byteks1 Planlamadan bahsettim dostum zaten çok kez. Sorun Kurumun takviminin nasıl işleyeceği. O nedenle tahminde bulunmak yerine net haber almayı beklemek en azından söyleyeceği sözlerin sorumluluğu olan birisi olarak benim tercihimdir.