2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
@umutsuzlars inşallah hocam
-
@ademsmith o kişi benim geçen yılki sınavın yüksek kapatması iki farklı sınav olarak değerlendirilmesinden kaynaklanmıştı. Bu sınavın yüksek kapatacağını düşünmüyorum ama belirleyici olan kesinlikle standart sapma olacak
-
@maliyeciuzman bir arkadasim var 24 48
-
@zwasp 24 40 icin umit var mi 70 in altinda kaliyor degerlendirmeye alinir mi ona gore calisalim standart sapma bunu nr kadar yükseltir bilgisi olan varsa aydinlatabilir mi
-
DESTEK VERELİM DOSTLAR
#iibfninsesinekulakverin
#kendisesinoliibf
#İİBFKADROİSTİYOR -
@hayhuy hocam umut var tabi ki netiniz 64 biraz zorlayabilir ama çalışın derim
-
Arkadaşlar bence 65 üstü çalışsın yani net olarak ben başlıcam çalısmaya insallah hiç belli olmaz yani insallah daha düsük kapatır geçen Ağustos’ta ben 66 net yaptım bunun 44 alan 22 gk gy 368. İdi sıralamam bu daha zoru bi sınavdı ama puanlar netler de herkes yapabilmiş yüksek gelcek gibi de duruyo arada kaldım bende ama herkese çalışmasını tavsiye ediyorum
-
@kuruhasan eyvallah kardesim sagolasin ama gk gy agirlikli 64 net o yuzden diyorum
-
@hayhuy çalış kardeşim bence sen
-
@hacettepe eyvallah dostum sagolasin
-
Gk 10
Gy 12
İktisat 9
Maliye 10
Hukuk 12
Muhasebe 9
Toplam 40 /22
Hatırlamadığım 5 soruyu yanlış olarak kabul ettim.şansım var mıdır sizce,puan kaç olur tahmini ? -
@hayhuy kesin bişey söylemek oldukça zor ancak bence başlayın en kötü fazladan ders çalışmış olursunuz aksi durumda eğer gelir ve çalışmaya başlamamızsanız daha kötü bence. Geçen yıl yazılıya 45 gün kala açıklanmıştı şimdi bi ay kala açıklanacak insanın test formatından yazılıya geçmesi bile zaman alıyo riske atmamak lazım ben başladım şimdiden çalışmaya.
-
Bence de yani bi eksiği olmaz KPSS’ye hazırlık olur arkadaşlar bu arada kompozisyon nasıl oluyo
-
Arkadaşlar ben yazdım ama tekrar yazayım 21-43 ben ne yapayım sizce
-
Arkadaşlar 22 44 3 net hatırlamadığım hariç umarım gelir. ekler misiniz.
-
@dnzmlk https://goo.gl/forms/z00tUQ9W0JapCUVn2 > Hangi alandan kaç net yapıldığıyla ilgili anket
https://goo.gl/forms/VekwEFvO5Qd47Az53 > Kaç net yapıldığıyla ilgili anket. Hocam buradaki anketlerimize de katılın henüz katılmadıysanız. -
@harmenihas katıldım hocam ilk günlerde
-
Heyecanla sıralamay sonuçlarını bekliyorum bir an önce açıklansa
-
@hacettepe 26 Mart’tan önce açıklanması gibi bi durum olabiliyor mu
-
@tozkok bilmiyorom da yine bi umut