İİBF Mezunlarının Sorunlarını Anlatacağımız Video İçin Önerileriniz
-
Emegi gecen arkadaslara tskler. Butun sorunlara deginilmis, guzel bir video olmus, umarim yetkili merciilere ulasir
-
Video biraz uzun ancak genel sorunların tek part altında toplanması açısından gayet iyi olmuş. Sadece kendimiz çalıp oynamamis olmak için bürokrasi ve siyasilere nasıl ulastirabiliriz bu sorunlarımızı, taleplerimizi bunun üzerinde fikir yurutmemiz gerekiyor. Asıl önemli olan bundan sonrası bence. Etkinlik çizelgesi hazırlayabiliriz. Atanmış arkadaşlarımız öncelikle bulundukları kurumlarda gerekli yerlerde sesimiz olabilirler. Sayıca da az değiliz o yuzden bu kadar umursamazlik yapmamaliyiz diye düşünüyorum. Başkasının sorunları değil bunlar bizlerin yaş sıkıntısına dahi deginilmis. Kendi adıma ben çok bunaldim bu süreçten ancak yine de biliyorum bizlerden başkası bizim soeunlarimizi daha net şekilde iletemez gerekli yerlere. Sorunlarımızı "malesef"bizden daha çok dert eden, emek veren arkadaslara teşekkür ederim.
-
Harika bir video emeği geçen herkese teşekkürler,atansakta bu günleri unutmayalim
-
İİBF ailesinin sorunlarını anlat anlat bitmez ama biz anlatmaya devam edeceğiz. Birileri görene kadar, bütün var gücümüzle yapılmayanı, yapılması gerekeni anlatmaya çalışacağız. Elbette sitemizin tek gayesi sadece İİBF ailesi üzerine değil ama biz bu ailenin bir parçasıyız. Bu parça bize hem sorumluluk yüklüyor hem de aidiyet borcu hissettiriyor. Üvey evlat olmaktan bıkmış İİBF ailesinin, yuvaya terk edilmiş evlat olmaması için elimizden geleni yapacağız. Görüyoruz ki çoğu arkadaşımız İİBF'den elini ayağını çekmiş durumda. Bu olmamalı, olamaz. Biz burada olduğumuz sürece bunun önüne geçmeye çalışacağız. Gerekirse kapı kapı gezip sorunları dile getireceğiz. Bürokrat veya memur yetiştiren bir fakültenin göz göre göre kayba uğramasına müsaade etmeyeceğiz.
-
Şahsen bu video için yapılacak en küçük fedakarlık,Sosyal medya hesaplarımızdan videoyu paylaşmak şeklinde bile olabilir. Belki bir başkası da kendi hesaplarında paylaşır. Üzerine düşülecek ufak bir not bile videonun yüzlerce kişi tarafından paylaşılmasını sağlayabilir.
-
Durumumuzun özeti hocam şu. Çekiliş var 100 + rt video yapilmis dunya kadar emekle hic alaka yok. Mustehak bize. Onumuzdeki yil iyice batalim bu isin hakki bu.
-
@albertcamus hocam yerden goge haklisin. Cok ayip ya. Acayip valla cok acayip hakettigimizi buluyoruz bulcaz dahada.
Su videonun defalarca yayilmasi her yere atilmasi lazim daha iyi nasil ifade edilir tum dertlerimiz??? Yok olmaz bizden.
-
Ara ara tekrar atalım acaba araya mı kaynadı da arkadaşlar 3k bu iletiye bakarken videoyu kimse izlemedi ve kimseyle paylaşmadı acaba? Acaba normalde okumayı değil de izlemeyi seven bir toplum olduğumuz halde bizim forumdaşların hepsi mi oylarını izlemekten değil de okumaktan yana kullanıyorlar.
İzleyin, izlettirin efendim, sonuçta herkesin yararına bir iş olduğunu düşünüyoruz.
İİBF/SBF Mezunlarının Sorunları Anlatan Video'nun Linki --> https://www.youtube.com/watch?v=biMxOMeR9Wo&feature=youtu.be
-
@agor bir hukukçu olarak şu tablo beni üzdü. Bu kadar çok sorunu olan bir camia kendisi için hazırlanan bir videoya rağbet göstermemiş.
-
Arkadaşlar video da beğen tuşuna basmayı ve yorum yapmayı unutmayın daha fazla öne çıkması için
arkadaşları da bu konuda yönlendirelim -
Videoya dislike atan arkadaş neye dayanarak atmış acaba? Çok merak ettim doğrusu
-
Başlık guy nasıl olunur olsaydı daha çok dikkat çekerdi şüphem yok :))
Ama daha çok yeni bir iş ve zamana ihtiyaç var .kaldı ki zannımca okadar kötü değil durum birazcık zaman geçmesi lazım o kadar . Sunucu arkadaşta başarılı ,keyifle sorunlarımızı dinletiyo saolsun:)) -
Video çok iyi olmuş. Ty'den önce bırak böyle bir videoyu iki satır yazı yazan yoktu. Yüz binlerce İİBF'liden elbette yüzlercesi Youtuber, Instagramer vs. dir. Onlar dahi neden bu yolu seçtim çünkü İİBF mezunuyum diyerek bir tepki videosu ortaya koyabilirdi. Bunu kimse yapmadı, bakıyorsun yine TY yapıyor. Özellikle şuna çok üzüldüm. İki grupta videonun paylaşılmasını bekledim. Birinde video hemen silindi, diğerinde de müsaade edilmedi diye düşünüyorum. Birincisi Themis'de paylaşımı gördüm ve hemen sildiler, TY ailesine nedenini soralım? İkincisi KPSS A grubu, bu Apdullah ve Uğur'larin grubu. Orada hiç görmedim.
-
KPSS A ve KURUM SINAVLARI grubu bu forumla birlikte bize en çok yardım eden gruplardan biri. Tekrar söylüyorum TY ile sıkıntıları olsa dahi ben videonun orada paylasilmamasinı çok garipsedim. Şayet buradaki sorunlardan dolayı ise yazık diyorum ve oradan ayrılmayı düşünüyorum.
-
@sınavsayar Hocam herkes bi sekilde kendi cikarinda. O aptullah dediginiz terbiyesiz sirf burayi hzuursuzlandirmak icin ana avrat kufurler savuran herkesi hakir gorucu tabir sergileyen neyseki en sonunda da atilan arkadas degil mi? Basol muydu boşol muydu neydi burdaki nickide. Her neyse, faydali bir is oldugu zman kimseyi goremiyoruz hocam ortalikta malesef. Sorsaniz herkesin derdi sosyal fayda ama is is yapmaya yada yapana destek olmaya geldigi zaman dunun kedileri hemen cakal kesiliyo. Allah yardimcisi olsun yonetimin bu kurtlar sofrasinda valla.
-
@albertcamus bu iş böyle olmaz hocam. Ayıptır, etik olma gereği kinle kalkıp öfke ile oturmamak gerek. Bu işte hep birlik olmak gerek.
-
@sınavsayar @albertcamus Bahsettiğiniz grupları, kişileri vs. tanımıyorum çünkü sosyal medyanın aktif kullanıcısı değilim. Onlar nezdinde olmamakla beraber şunu belirtmek istiyorum. Gerçekten ortak bir derdiniz varsa samimi olarak savunucusu iseniz para, popülizm, rant, kavga, ideolojiler ve bunun gibi bir sürü şeyin arkada bırakılması ve bir araya gelinmesi gerekir. Ancak bunu gerçekten başarmak yürek ister
-
İİBF/SBF mezunlarının sorunlarını gerek yazılı gerekse görsel/işitsel olarak video yoluyla derledik dostlar. Metin haline de getirdik ki her şekil ve mecrada gerekli mercilere, mecralara iletebilelim. Buyrunuz;
-
@paretowilfredo emeği geçen herkese teşekkürler isabetli güzel bir video olmuş. INŞALLAH dikkat çeker ve bir nebze de olsa artık bunca sorunlara rağmen görünmezden gelinmez çözümler üretir devlet büyüklerimiz. Yazıktır ömrümüz gidiyor vasıfsız bireyler oluyoruz:(
-
Ileti kaldirilmistir.